.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    killme
    Guest

Първа среща.

Здравейте. На 15.02 ще излизам с гаджето ми на първа среща (от вчера сме заедно), ще ходим на кънки на лед. Та въпроса ми е :
    Как да се държа?
    Какво да облека? (момче съм)

Моля ви помогнете ми. И двамата сме на 13 години. Ако някой смята че сме твърде малки за срещи - МОЛЯ ПРОСТО ДА НЕ ПИШЕ НИЩО!!!

Благодаря предарително.
    Последно редактирано от killme : 02-08-2014 на 18:11

Гаджета сте и те първа ще виждате за първи път? ЛООООООЛ .. тая любов :3
    Иначе какво? - дръж се естествено, бъди себе си, за обличането - в каквото се чувстваш добре.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Когато аз излизам с гаджето си, гледам да се съобразявам с това, което тя носи. Не върви, тя да е с Adidas-а, пък аз да съм се барнал или обратното. В случая ти не знаеш какво ще облече тя, така че просто излез, както се обличаш всеки ден. И без това искаш да си естествен и да хареса теб, а не някой, който не си.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Дръж се естествено и бъди мил с нея,прави й комплименти,разсмивай я и т.н. За обличането,разбери какъв стил я кефи и ако съвпада с твоя супер-това е решението.Сега нали е много модерно там на вашата възраст да се обличате SWAG,сигурно нещто от сорта ще свърши работа
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

killme2
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kakvooo Виж мнението
    Иначе какво? - дръж се естествено, бъди себе си, за обличането - в каквото се чувстваш добре.
    Виждали сме се естествено. Все пак сме от един клас. На 15 ни е "първата среща" !

Цитирай Първоначално написано от killme2 Виж мнението
    Виждали сме се естествено. Все пак сме от един клас. На 15 ни е "първата среща" !
    W8 a second! От 1 клас сте, а ти питаш какво да облечеш...?

Супер фен Аватара на shmatarok

Облечи се нормално, т.е. така както си ходиш по принцип, все пак отивате да карате кънки. Едва ли тя ще се появи с вечерна рокля Дръж се така, както се държиш по принцип.

Глорито, или какъвто ти беше там ника, не поощрявай децата с тея swag простотии, моля. :Д

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Не върви, тя да е с Adidas-а, пък аз да съм се барнал .
    какво му е на адидас-а е зависи от мястото и случая,но не върви примерно на ледена пързалка да отидеш с костюм

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ще се разплача, колко сте злееее ;(

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението

Облечи се нормално, т.е. така както си ходиш по принцип, все пак отивате да карате кънки. Едва ли тя ще се появи с вечерна рокля Дръж се така, както се държиш по принцип.

Глорито, или какъвто ти беше там ника, не поощрявай децата с тея swag простотии, моля. :Д
    То аз не поощрявам никого,достатъчна е телевизията и обкръжението...Казах на момчето да облече нещо дето ще я изкефи мацката,а имайки впредвид възрастта им се сетих единствено за тази простотия,която аз нито разбирам,нито харесвам,но тук случая е друг!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Облечи се така http://bsport.bg/pictures/big/658421ac46db.jpg . Няма начин да не те забележи.
    Дръж се мило с нея и не използвай негативни изрази и думи.
    И внимавай с кънките, да не се изложиш с някое нелепо падане върху леда.

Цитирай Първоначално написано от xBlackSoulx Виж мнението
    какво му е на адидас-а е зависи от мястото и случая,но не върви примерно на ледена пързалка да отидеш с костюм
    Нищо му не е на адидас-а, ако смяташ да я вземеш от тЕх с ГоУфо и ако че я водиш да люпите семки нЕкъде. А и нали се сещаш, че ако се окажеш с костюм, е доста малък шанса да се озовеш на ледената пързалка. Въпреки че го има и този вариант.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Бодни си чушката в лютеницата й!

SWAG може би..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от kakvooo Виж мнението
    Това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си