- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Темата на Всички Освен RagioL
Това е личната тема на всички от форума освен Рагиол. На рагиола му е забранено да стъпва тук.
Ако въпреки това я ползва като лична тема, блог и дневник, ще има последствия. Наел съм руската мафия да следи темата и те знаят, че ако пише в нея ще говорят с родителите му и ще ги убедят да му спрат джобните, да го накажат и да му смъкнат нощния час до 20:00. Изключително убедителни са, нещата не са изобщо в твоя изгода. Могат да те натопят и да измамят родителите ти, че взимаш наркотици.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
И тъй като съм професионален инженер с висше, имам умението да илюстрирам идеята си чрез диаграма, чиято цел е да изложи на предназначените читатели сценария по интуитивен, визуален и лесен за разбиране начин, което е изключително полезно при ситуации с висока сложност като тази. Засега няма да искам пари за достъп, но ако диаграмата стане хит може да направя демо версия, а пълната версия да е платена.
Публикувах я в следващото съобщение.
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 02-09-2014 на 22:42
Чувствай се поласкан, че пиша последно в твоята тема (или темата на всички без Рагиол), преди да си легна.
Чакай, това значи ли, че е и моя тема, 'щото аз си имам дневник вече. Объркващо е.
Ама май е и моя тема. Хм, лека нощ ти казвам, преди да съм почнала да говоря още глупости.
*сън*
w varna kato kajat ruskata mafiq , naprao mi idi da gi izpochupq sichkite balyci,ebahti jalkata raota,wseki rusnak se ima za nqkaf mafiot tam,pyk sa nekwi mishki ahehxahexahxehaxheh
Примерно днес наблюдавах един сокол, доста по-красива птица е от гларуса.
gtfo pls
темата не е за теб![]()