.
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Threaded View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Винаги ми е било интересно какво мислят момчетата(но включвам и момичетата, за да е по-интересно) за писмата, затова ще направя малка анкета. Надявам се да има успех темичката, не са много въпросите, отделете малко време <3

1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Да е остаряло- може би, все пак във век на технологии живеем, но пък е много мило да получиш писмо, да напишеш, да отделиш от времето си, да си оставиш почерка буквално, върху листа хартия.
    2. Бихте ли написали писмо? Мда.
    3. По какъв повод? Без значение, последно го правих като добавка към подарък за приятел. Получи се много добре.
    4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо?Ще ми стане мило
    5. Някога получавали ли сте писмо? От кого?Да, от приятели,които са доста далеч от мен.
    6. А писали ли сте на някого? На кого? На същите тези хора.
    7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? Ха, ако имах такъв щях да знам

* * *

Толкова, малко настрана от темата, но имали ли сте дневници и бихте ли ги показали на половинката си(ако ги пазите).. някога? :д
    А относно дневниците, непостоянна съм в това отношение и не бих могла да водя. Евентуално тук ако се разчете някой ден,може да види нещо,нямам какво да крия
    Последно редактирано от granger : 02-09-2014 на 23:41
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си