здравейте, имам проблем и мисля, че доста от вас (особено момичетата) могат да ми дадат някакъв адекватен съвет... преди 5 дни пих Ескапел... май нямаше смисъл да го пия, защото обясних на доста хора ситуацията (отново във форум като този) и ми казаха, че не е било нужно... Днес, обаче ми дойде ''някаква'' менструация.... нямах никакви признаци за такова нещо, освен болки в кръста (които, чесно казано си ги имам првез цялото време-не се влияят от циклите ми..) ... по принцип преди да ми дойде ме боли корема, гърдите.. сега нищо.... Може ли някой да ми каже по негови предположения и компетентност, на какво може да се дължи това ''кървене'' ? (притеснявам се за цветната бременност....)
и защо?
Не съм запознат с проблема ти, но от казаното от теб, че няма повод за притеснения, дори е нямало смисъл да пиеш ескапел, който със сигурност ще е подействал, ако не си го взела 72 часа, след половия акт. След приема на ескапел е възможно преждевременно настъпване на менструация. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация.
Четете ги малко тея листовки бе.
За не знам си кой път ще попитам, ама... Вие като пиете такива хапчета не четете ли листовката, на която си ги пише възможните странични ефекти?!?????
И аз това се чудя, листовката не е като някой учебник да го четеш цяла година..
Това са едно 5 минути напрягане на мозъка.
*сън*
Преди да пиеш разни хапчета, особено хормонални бомби като ескапел, чети листовките, появата на кървене, подобно на цикъл след прием на ескапел е нормално, не си бременна, не е цветна бременност.
Това Ескапела вид витамини ли са???
Аз винаги съм си го представял,като рибеното масло,че се пие по 2-3 на ден за профилактика...
Както се казва в рекламите ПРЕДИ УПОТРЕБА МОЛЯ (хората дори са любезни)ПРОЧЕТЕТЕ ЛИСТОВКАТА.
Последно редактирано от Tbmk : 02-11-2014 на 10:35
Никаква цветна бременност не е това! Страничен ефект от Ескапел е, така че не се паникьосвай.