.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ...

mika344
    Guest

...

здравейте, имам проблем и мисля, че доста от вас (особено момичетата) могат да ми дадат някакъв адекватен съвет... преди 5 дни пих Ескапел... май нямаше смисъл да го пия, защото обясних на доста хора ситуацията (отново във форум като този) и ми казаха, че не е било нужно... Днес, обаче ми дойде ''някаква'' менструация.... нямах никакви признаци за такова нещо, освен болки в кръста (които, чесно казано си ги имам првез цялото време-не се влияят от циклите ми..) ... по принцип преди да ми дойде ме боли корема, гърдите.. сега нищо.... Може ли някой да ми каже по негови предположения и компетентност, на какво може да се дължи това ''кървене'' ? (притеснявам се за цветната бременност....)

Супер фен Аватара на Anonys
    Някакви предпочитания от кой мост да се хвърлиш?

mika344
    Guest
    и защо?

Супер фен Аватара на Anonys
    Не съм запознат с проблема ти, но от казаното от теб, че няма повод за притеснения, дори е нямало смисъл да пиеш ескапел, който със сигурност ще е подействал, ако не си го взела 72 часа, след половия акт. След приема на ескапел е възможно преждевременно настъпване на менструация. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация.

Четете ги малко тея листовки бе.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    За не знам си кой път ще попитам, ама... Вие като пиете такива хапчета не четете ли листовката, на която си ги пише възможните странични ефекти?!?????

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    И аз това се чудя, листовката не е като някой учебник да го четеш цяла година..
    Това са едно 5 минути напрягане на мозъка.
    *сън*

Мега фен Аватара на baby_baby
    Тва е от Ескапела поне да беше прочела листовката

Повече от фен Аватара на analgin
    Преди да пиеш разни хапчета, особено хормонални бомби като ескапел, чети листовките, появата на кървене, подобно на цикъл след прием на ескапел е нормално, не си бременна, не е цветна бременност.

Това Ескапела вид витамини ли са???
    Аз винаги съм си го представял,като рибеното масло,че се пие по 2-3 на ден за профилактика...
    Както се казва в рекламите ПРЕДИ УПОТРЕБА МОЛЯ (хората дори са любезни)ПРОЧЕТЕТЕ ЛИСТОВКАТА.
    Последно редактирано от Tbmk : 02-11-2014 на 10:35

Никаква цветна бременност не е това! Страничен ефект от Ескапел е, така че не се паникьосвай.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от Tbmk Виж мнението
    Това Ескапела вид витамини ли са???
    Аз винаги съм си го представял,като рибеното масло,че се пие по 2-3 на ден за профилактика...
    Както се казва в рекламите ПРЕДИ УПОТРЕБА МОЛЯ (хората дори са любезни)ПРОЧЕТЕТЕ ЛИСТОВКАТА.
    ... Пич това са таблетки , ама повечето заблудени момичета го ползват като бонбони

Цитирай Първоначално написано от mika344 Виж мнението
    преди 5 дни пих Ескапел... май нямаше смисъл да го пия,
    Туй ми стана интересно ...като знаеш че няма вече нужда защо го пиеш...Експерименти ли правиш със себе си ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си