.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 241
    Голям фен Аватара на shades

секс след усилена физическа активност

след усилена физическа дейност когато се върна от фитнеса или от тренировка , и съм се натоварил подобаващо , се отделят ендорфини и се чувстваш добре предполагам това всеки го знае също и нивото на тестостерона е завишено ако не се лъжа. затова веднага след тренировката се чувствам мноо разгорещен ако видя момиче и и скоквам на момента
    въпроса е към дамите , вие след много тежка физическа дейност чувствате ли се така че да искате да ви изчукат на момента ?

Голям фен Аватара на Котка.
    Да.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    да бе
    след голямо натоварване последното нещо, което бих правила е секс

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Не. След тренировка обикновено съм като труп и имам нужда само от душ и леглото си.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    след усилена физическа дейност когато се върна от фитнеса или от тренировка , и съм се натоварил подобаващо , се отделят ендорфини и се чувстваш добре предполагам това всеки го знае също и нивото на тестостерона е завишено ако не се лъжа. затова веднага след тренировката се чувствам мноо разгорещен ако видя момиче и и скоквам на момента
    въпроса е към дамите , вие след много тежка физическа дейност чувствате ли се така че да искате да ви изчукат на момента ?
    Значи и толкова се натоварваш.. да ти имам тренировките..
    Качествената тренировка е такава, след която искаш да те застрелят.. всичко те боли и не можеш да се движиш.. искаш само душ и евентуално ядене и сън... ти за секс ми говориш.. ясен си ми колко тренираш...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

талибан , що пак дойде изцапан в темата ми да пишеш момиче ли си случайно

тъй като вече си тук ще ти отговоря

тебе искаш да те застрелят след тренировка понеже си путенце което го хващат мускулни крампи и мускулна треска , това е защото не тренираш редовно и си нежен

напиши в гугал ''runners high'' и ще ти стане по ясно не ми се обяснява подробно прочети си го сам да видиш колко си тъп

и още нещо аз съм в смазваща умопобъркваща тренировка 7 дена в седмицата досущ както таисан е бил и не мога да си позволя да пропусна каквото и да е защото изпускам и не мога да наваксам

Тренирам по 3 пъти на ден . В най-добрият случай по 2
    По 3 часа
    След като се прибера лягам и искам нищоправене .

При приятелят ми ситуацията е същата.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Значи и толкова се натоварваш.. да ти имам тренировките..
    Качествената тренировка е такава, след която искаш да те застрелят.. всичко те боли и не можеш да се движиш.. искаш само душ и евентуално ядене и сън... ти за секс ми говориш.. ясен си ми колко тренираш...

полека, всички много се филмирате с тея "тежки" тренировки

Ми то човек който за него е много да направи 10 лицеви упори , като направи дваисе и ще получи на другия ден крампи тва усеща той сега разбира се че има хора които са в много по добра форма от мен и са много по големи говеда , аз не съм наи наи и никога няма да бъда

но мисълта ми е че човек който има тренинг рядко ще го хване мускулна треска , вече има и едни суплементи дълга и широка е

тези които разбират ще усетят че съм прав

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    Не. След тренировка обикновено съм като труп и имам нужда само от душ и леглото си.
    Точно.

е чи как бе :Д секса е финалната част от усилената физическа активност.. не "след" той си е част от усилената физическа активност :ДД

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Тренирам по 3 пъти на ден . В най-добрият случай по 2
    По 3 часа
    След като се прибера лягам и искам нищоправене .

При приятелят ми ситуацията е същата.
    3 пъти на ден по 3 часа? Какво тренираш, търкане на столовете в училище?

Ми то човек който за него е много да направи 10 лицеви упори , като направи дваисе и ще получи на другия ден крампи тва усеща той сега разбира се че има хора които са в много по добра форма от мен и са много по големи говеда , аз не съм наи наи и никога няма да бъда

но мисълта ми е че човек който има тренинг рядко ще го хване мускулна треска , вече има и едни суплементи дълга и широка е

тези които разбират ще усетят че съм прав
    Брат ми, сутрин и вечер правя по 300 лицеви (не е много) но това ми е, е така за преди и след сън, сам си прави сметка, каква ми е тренировката..
    Тренирам 4 пъти седмично, по 90 минути някъде, не ходя на фитнес само стрийт фитнес, за по-трудно слагам тежести..
    А сега и правя бая кардио + НВД, да чистя % мазнини. Тренирам чисто..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

брат ми , тва с лицевите хич не е никакъв критерии , аз го заявявам че не мога да напрая повече от 200 на серии и то не наведнъж , но дигам много повече собствено тегло , аз съм към 100кила счупих кантара и не знам точно ма там някъде сам, на метър и осемдесе , вари ги смятаи колко идват като съотношение

и няма да бягам на кардио повече като някои клечунгер щото мускулите ми искат много повече енергия и нося по голямо тегло , но ако се хванем да направим някои спаринг или ако седнеш да пробваш с тежести които аз дигам гарант ще се насереш

другото което забраих е че военните лицеви са по трудно там щи направя троино по малко тва с прибрани лакти , и пробваи да ги правиш бавни по 3 секунди негатив и позитив и то пълни като си допреш устата до земята , не полвинки и гъза нагоре

Правя ги военни..

Мм, вдигам 110 на лежанката.. 187 висок, около 80 кила съм.. Но аз се стремя към релеф не към маса..
    Евала, че ти си назобен (имай предвид, голям) ма мен това не ме кефи
    Dr. Gregory House

110 ще ги дигнеш друг път тва е собственото ти тегло и отгоре , аз не ти говоря да дигнеш 1 път и да умреш , говоря ти за серии , има хора по 120кг не могат да дигнат 60 кг ти се изръси със 110 е как става тва що не ми напраиш 1 видео клип ти се изкара БРУС ЛИИ

аз ги правя 5-6 серии , повторенията зависят от тежестта ама не са 1-2-3 ами доста повече

мен визията не ме интересува аз съм практичен човек , затова ще ни се разминават приоритетите , мене кардиото ме дразни наи много ама ме карат да го прая

Мега фен Аватара на 102
    Я някво видео, да видя как се правят тия лицеви опори.. от ония дето по 300.... =)

аве праят са мноо лесно то затуи няма нужда от видео , някои 60-70килограмов щи напраи и 300 набирания тва не е проблем
    също е мн лесно да изкараш плочки на корема или релеф като си 70-80кила

извади на 100-120кила релеф

видеото за лежанката тва никога няма да го повярвам , то аз не познавам някои да праи с такава тежест за гърди дори ММА-ец

Мега фен
    110 ще ги дигнеш друг път тва е собственото ти тегло и отгоре , аз не ти говоря да дигнеш 1 път и да умреш , говоря ти за серии , има хора по 120кг не могат да дигнат 60 кг ти се изръси със 110 е как става тва що не ми напраиш 1 видео клип ти се изкара БРУС ЛИИ
    // я кротни. Преди години като ходех още на фитнес на 60-5 кила правех трета серия с 4х80. На колко назобени батки във фитнеса съм се нагледал, 'дето ми бяха двойно на килограмите, а неможеха гъза да си отлепят да направят 10 набирания ...

И на мен ми е любопитно да ги видя тия 300 лицеви обаче

значи брус лии правеше със 110кг 4 сета по 10 повторения , и с 40-50кг по 30 повторения ако не се лъжа , значи ти момче се изкара БРУС ЛИИ

тая тема стана за изхвърляния , няма нужда да се опитвате да впечатлите момичетата бъдете реални щото някой ден ще ви се смеят , като визирам тоя отгоре 60килограмовия дигащ 80 кг ти едвам ще дигнеш 15-20кг

Мега фен Аватара на Баща Ти
    1,5 пъти собственото тегло за 1ца на лег-а не е нищо специално за постигане..

Мега фен
    Мда, забравих малко къде се намирам.

з съм към 100кила счупих кантара и не знам точно ма там някъде сам, на метър и осемдесе , вари ги смятаи колко идват като съотношение
    Смятам. Съотношение грух-грух ?
    Абе я да те питам, че не съм имал такива в компанията - дебелите хора верно ли смърдите на говна като се изпотите ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си