- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тори и гаджето
Т'ва вие ли сте? https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...46064121_n.jpg
аууууууууууууу мухах торито на мен ми прати няква неина по добра снимка , явно е бил фотос отпреди 5 години
торито тука прилича на леля на 50 която продава метли на пазара
тори сложи малко грим моито момиче , понапраи се малко , знаем че приятеля ти е олигофрен ама някои ден ако го оставиш , с кви очи ще те![]()
![]()
с кви очи ще те гледат другите мъже , нещо не се е постнал целия ми пост![]()
Каде се изгуби братле, почвай да стягаш "дупетата" на форума.
матю ти кои си , и приятелю даи малко ъпдеит за информацията тука има ли някои които го играи батканямах мноо време да се захапвам ако тряя съм честен
ще нападна тия дни като съм свободен
само трябва да се посочат жертвите и да набележа целите
айде
Аз подкрепям мненията ти и начина на мислене (до някаде)!
хулиганите, троловете сами ще се покажат до утре 100%
Ние сме, да.
Грим слагам изключително рядко, не се чувствам добре така. Благодаря все пак, ще обмисля предложението.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мноо да я обичам , да , тая иконка отговаря на ОЛРАЙТдемек при мен всичко винаги е на свръх ниво и всичко е шест
![]()
Ммммммммммммммммммммммммм ммммммммммм на тори гаджето ммммммммммммммммммммммммм
тори я кажи с кво се занимава приятеля типродава портокали или
прилича ми на продавач , ся да не се засегнеш нещо
![]()
Учи - десети клас е, лекоатлет като през април тази година мисли да спира, спортното ориентиране го спря много отдавна, учи програмиране от възможно най-много места. Говорим за кръжоци из училище, курсове в университета, от интернет, май и в някаква школа е бил. Освен това ме обича, а това си е жива професия.
чакай че вече се обърках , леката атлетика не е ли само за момичетататва си е художествена гимнастика
![]()
той е спринтьор , спринтира демекПлюс тва твоя приятел не ми мяза на спринтьор , мноо е харбав а там се иска чиста мускулна маса
Кажи му да се придържа към програмирането , не на всеки се отдава спорта , казвам го с наи добри намерения
Всъщност показва много добри резултати. И едно не разбирам - кво си се заял с мен?! Ходи си в неграмотния свят, изпълнен с емотики и не се закачай с мен. За нищо не съм ти виновна. Започваш да дразниш вече.