.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Питанка...

Question Питанка...

Като презервативи ползвам Durex... Не че вече не съм късал Extra Safe, ама продължавам да си карам с тази марка. Докато бях с бившата - нямаше никакъв проблем с тях (освен факта, че веднъж се скъса един). След като приключихме окончателно с нея, изкарах малко повече от година сам и без да водя полов живот (така става като имам прекалено много изисквания към жените). Но сега повече от година съм в сериозна връзка, щастлив и на седмото небе

Единственият проблем е: презервативите се изхлузват по време на акта... И не мога да разбера защо, но е адски неприятно като се случи. Слагам го и е по члена ми. Почваме същинската част с приятелката ми и тъпото нещо почва да се изхлузва и доразвива... И не не се изхулзва изцяло от члена ми, ами точно си се доразвива и остава повече висящо (от необходимото за семенната ми течност)...

Та въпроса ми е: някой от вас има ли подобни проблеми с презервативите или конкретно с тая марка? Да не би нещо да са си променили метода на производство?

П.С. Много моля само сериозно мнение... Има си теми за тролове и не мисля, че тази е една от тях.
    Последно редактирано от DarkWitcher : 02-10-2014 на 13:13

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не, не са си променили пройзводствената линия. Просто явно ти си сменил путката с по-широка и за т`ва.

Хахахахахаха... цъвтящ просташки език... нали знаеш, че това не те прави по-велик? Както и да е, по отговора ти, не. Повия орган на приятелката ми (вагината й) не само, че не е по-широка, ами е и по-тясна. И не смятам, че от това е проблема.

Голям фен Аватара на sneering
    Много е гнусен тоя раздел честно

В раздела за снимки всякви симпатични физиономии,ама отворя ли да чета някоя тема и все едно от някъв публичен дом на дебат са се събрали вътре
    Ужас

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Много е гнусен тоя раздел честно

В раздела за снимки всякви симпатични физиономии,ама отворя ли да чета някоя тема и все едно от някъв публичен дом на дебат са се събрали вътре
    Ужас
    Значи нищо не си видял . Отиди във 4chan и ще видиш неща, които ще те карат да се чудиш дали си психично здрав

Супер фен Аватара на djipsito
    Случвало се е, ама аз съм момиче и не мога да ти кажа... подробности. На мен лично не ми е пречило, нито съм го усещала кофти, даже е донякъде готино като го вадиш :д Тва е мое лично мнение. Ако толкова ти пречи/дразни, виж други размери или пробвай друга марка, въпреки че съм чувала, че така е по-добре, отколкото да ти е точно по мярка..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами пробвай с някви други презервативи и виж как ще е,аз лично съм ползвала преди с бившия Мoods и нямаше никакви проблеми,според мен на Durex им е голяма рекламата просто....Така,че пробвай и други марки,повечето скъсани презервативи не са от лошо качество,а от неграмотно поставяне.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на Rabalka
    А што не го развиваш до краи сигурно ти е малак и за тва нешто става

Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO Виж мнението
    Ами пробвай с някви други презервативи и виж как ще е,аз лично съм ползвала преди с бившия Мoods и нямаше никакви проблеми,според мен на Durex им е голяма рекламата просто....Така,че пробвай и други марки,повечето скъсани презервативи не са от лошо качество,а от неграмотно поставяне.
    Ами ще пробвам. Относно скъсването не беше от неграмотно поставяне нито от лошо качество.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    А што не го развиваш до краи сигурно ти е малак и за тва нешто става
    Достатъчно дълъг и дебел е

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Съчки събирай...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аве мой, като ти чета коментарите, ти голям ебач се извъди, ама една година си седял на сухо?

Пробвай да купиш по-малък размер

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Аве мой, като ти чета коментарите, ти голям ебач се извъди, ама една година си седял на сухо?
    Нищо не съм се извъдил и не съм "ебач". И да стоях си на сухо, защото така бях решил.

Цитирай Първоначално написано от Zoey_ Виж мнението
    Пробвай да купиш по-малък размер
    По-малък ще ми стяга

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си