Напълно естествено е след първите няколко, които си обичал, но теб са те използвали, да "чукаш и да бегаш".
Което води до един сериозен проблем, винаги може да попаднеш, на човек с чуства към теб, а ти да искаш просто секс... тогава е напълно естествено този човек да почне да прилага "чукаш и бегаш" на следващия, защото предишния му е изкривил вижданията и предстватие поради несподелените чуства и така в безкраен кръг.
Искам да кажа с тази тема, че трябва да бъдете малко откровени за това, което искате.
Отнася се специално за женския пол.
Аз за пример имах една приятелка, с която бях 2 месеца и накрая ме заряза.
Заряза ме със следния довод... цитирам "ми аз исках само секс, ама така и не го направихме за 2 месеца."
Ми мен след 5-тия път вече ми беше неудобно да си искам, всеки път не e била готова...добре казах си този, човек може би не трябва да го губя....може би ще излезне сериозна връзка с нея, но сгреших, трябваше да я зарежа още втория път когато не ми пусна.Вече следващата и втори път няма да има... откаже ли ще спи вечерта с ината и неясните си чуства и желания.
Виждате ли мили момичета, как влияте и променяте хората с глупостите си?
Отнася се до момчета и момичета бъдете по откровенни за това, което искате, следващия път когате се занимавате с някой/я