Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Никакви граници не съм чертала във форума.
Дори много рядко изразявам мнение тук последните месеци.

Но:

1. Копирала е някакви фразички, които до преди онзи ден четох в една статия тук, писана от човек без време и умствени способности.

Може да и се прости, де. Скучно и е; търси тема, която да пусне. Само дето е допуснала още 3 съществени грешки:

а) подчертава как всички сме изпитвали фразичките на гърба си, включвайки и себе си в тази бройка. Същевременно обаче, подчертава как "някои от вас" са ги използвали. Ъм? Нас? А тя към коя групичка се причислява? Ох, забравих. Това е безграшната богиня Хилари! За нея няма истински мъже, но тя е истинска жена!

б) имало 1% вероятност фразичките да са истина. Хахаха, сериозно? Как го изчисли? Може пък да е 1.15%. или пък 1.75% Точно това показва тотална липса на каквито и да е ясни представи не само за обществото, но и за мотивите и мислите в главата му. Издига себе си на педиестал, като непорочна и истинска жена, а същевременно сама си набива някакви криви представи за мислите и чувствата на хората около нея.

в) като заключение - самия факт, че е избрала да дискутира тази тема. Задава реторичен въпрос. Дава отговор, въпреки че той не е нужен. Отговорът сам по себе си е меко казано глупав.

Е, нямаше как да не реагирам остро.
Аз само не разбрах кое му е реторичното на въпроса... Тя даде собственото си мнение, ок. Това не е реторика. DoubleDMG изказа едно мнение, което (примерно) би могло да предизвика доста добра дискусия, аз изказах друго, Петя изказа трето...
Относно това дали всички сме изпитвали "тия фразички", да, смятам, че повечето сме. Дори аз съм в това число. Дали сме ги употребявали - всеки сам може да каже.
Що се отнася до точното изчисление на процента - не мислиш ли, че прекаляваш малко и се втилясваш. Това с процентите винаги е образно казано. Само идиот-счетоводител би се хванал за единиците и стотните. Ти дали си идиот-счетоводител?

А за Хилари-то и вниманието - дори и да приемем за момент тезата ти, че търси внимание теб това какво те бърка?