.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Лейди, а ако му го кажеш не мислиш ли, че би могъл да си вземе бележка и при следващата си връзка да се промени към по - добро?
    Да му кажа, например, че просто вече не го харесвам, влюбена съм в друг и нямам търпение да му се намъкна в гащите, затова гледам да го разкарам сегашния? Каква бележка точно ще си вземе?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Да му кажа, например, че просто вече не го харесвам, влюбена съм в друг и нямам търпение да му се намъкна в гащите, затова гледам да го разкарам сегашния? Каква бележка точно ще си вземе?
    Например.
    Обаче, аз си мисля, че все пак, ако причината е в партньора наистина, то щом се е стигнало до късане, вече са провеждали разговор за същото нещо. В смисъл, ако си с някого, той прави нещо, което те дразни първо ще се опиташ да поговориш с него, за да оправите нещата. Ако не се получи, когато се разделяте е близко до акъла, каква може да е причината.
    Не се изразих много добре, ще го систематизирам:

Връзка:

върви добре - проблем - проблем - разговор за проблема - върви добре - върви добре - проблемЪТ - късане
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-11-2014 на 07:46

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Например.
    Обаче, аз си мисля, че все пак, ако причината е в партньора наистина, то щом се е стигнало до късане, вече са провеждали разговор за същото нещо. В смисъл, ако си с някого, той прави нещо, което те дразни първо ще се опиташ да поговориш с него, за да оправите нещата. Ако не се получи, когато се разделяте е близко до акъла, каква може да е причината.
    Е, да. То ако от никъде дойде тази раздяла и му метнеш клишираното: не си ти, аз съм... значи и двамата не ставате
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не ми стана ясно по к'ва формула изчисли, че само в 1% от случаите е истина?!
    И стига с това "всички" Аз никога не съм казвала подобни неща ако не съм ги мислела. Всъщност от изброените съм казвала само "Имам си проблеми" и то щот' наистина съм имала, а не за да се разделя с партньора си.
    На мен също никога не са ми казвани ...
    Винаги съм била с достатъчно отворени и умни момчета, с които в края на връзката ни сме сядали и говорили открито за проблемите и причините довели до това. Повечето хора в обкръжението ми се разделяха с половинките си по същия начин.
    Все пак не сме в 8-ми клас, та да се чудим как да завъртим нещата
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    death note
    Банална тема, не съм ги използвала, или поне нямам спомен, а аз помня много, не обичам да увъртам. Казвам нещата,както са си. Тия "ама вината е моя,а не твоя". само идиот би се вързал на тях...
    Не знам.
    maDamn

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    death note
    Банална тема, не съм ги използвала, или поне нямам спомен, а аз помня много, не обичам да увъртам. Казвам нещата,както са си. Тия "ама вината е моя,а не твоя". само идиот би се вързал на тях...
    Не знам.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си