Благодаря за съветите на повечето, подействаха ми доста успокояващо, понеже се бях шашардисала за момент!
Tsukuda_Hiroshi, човекът е много по-комплексно същество и намерих за удачно да използвам интроверт като определение, за да поясня малко по-добре типа характер на момчето... Аутизмът е психично заболяване, което според някои е генетично.. Интровертността също може да се свърже като проява на темперамента, поради биологични фактори, но е спорен въпрос.. Сега се сещам единствено за английското име на "дебата" - Nature vs Nurture. Ако ти се чете, интересно е... Но в никакъв случай това, че си интровертен тип не означава да си антисоциален и да нямаш приятели, или пък чувство за хумор! Просто си по-заинтересуван от вътрешното ти състояние, не е задължително да избягваш "външния свят", но просто фокусът е на онова, което става вътре в теб...
Няма да прибягвам до това с приятелите му Но все пак, благодаря ти за мнението!
Просто съм свикнала на друг "тип" момчета, и някак се притеснявам един вид да не го подплаша, ако ме разбирате.. Не действам прекалено прибързано и т.н., но пък ми се е случвало да задавам да кажем малко по- лични въпроси, като по този начин може би правя насрещния да му е неудобно... едно такова съм, че понякога етикета на 'the small talk'' ми убягва. Съвети относно това, също са добре дошли!