Аз мисля, че си имаш работа с някакъв неуверен в себе си човек с комплекси (всеки един човек ги има малко или в повече), който може би трудно влиза във връзки и се е стиснал като удавник за сламка за теб, а може би и ти няма доверие особено ако са го прецаквали заради приятелски отношения с друг мъж, който впоследствие са се задълбочавали.

Трудно да не кажа дори и невъзможно ще е да го промениш, а така рано или късно може наистина да ти писне.

Иначе за да не се правя на господин перфектен мога да ти кажа че и аз съм изпитвал ннякакъв вид ревност от дадени коментари, когато ясно съм осъзнавал,че съм нямал дори грам право затова,защото даже не съм бил във връзка.Но пък е гадно и да са залепени за теб нонстоп и едвали не да ти вдигат лют скандал,че си гледала в посоката ня някой си.

Освен да му покажеш,че може да ти има пълно доверие и че така прецаква сам връзката ви друг начин не знам.
Макар,че отчасти го разбирам като гледам какви буквално курвенски изпълнения правят мои приятели и роднини.

Веднъж например бяхме излезнали компанията с една приятелка от друг град без гаджето и.Тогава беше на около твоите години Купонясвахме какво купонясвахме и накрая тази същата приятелка си изблиза сливиците с едно момче при положение,че на мен лично ми е обяснявала колко е принципна. После обясняваше как щял да я задави с езика си и едвали не го подиграваше.Но там ситуацията беше далеч по-друга от описаната от нея.Следващият път се обясняваше на братовчед ми колко много съжалявала, как била толкова глупава, и как го била направила в пристъп на слабост,защото гаджето и забравял да и купува разни подаръчета по разни поводи.Той все още не знае за тази случка явно, но пък други 7-8 и повече хора знаем.А една роднина като разбра ми разправяше:"Е, той и без това няма как да разбере.На същата тази роднина, която всъщност е много печена като човек последните три връзки и се сливаха.Демек вторият си я открадна от първият, а има и доста явни знаци че третият си я открадна от втория като има доста неясни междинки между връзките.Вторият пък даже който ми е добър приятел и е печеняга с гордост обяснява как краде чужди мацки пък и му се отдавало.

Та монетата попринцип винаги си има две страни...