- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Излизате ли поотделно?
Последното мнение ме остави без дъх! Какви са тези хора?
За себе си мога да твърдя, че съм до болка принципна и не бих прибягнала до изневяра.
Сега имам нов проблем. Гаджето иска да ме заведе за Св. Валентин в Банско за уикенда, а майка ми не ме пуска, съответно той е сърдит. Аман вече, нищо не е каквото трябва да е....
Хора. Най-обикновени хора от обществото, които като цяло не са лоши, но намират за всяка дадена постъпка оправдание за пред себе си, съвестта си и другите хора. А тези дето не им харесва просто гледат отстрани и си траят за да има мир и разбирателство и защото не им влиза в юрисдикцията чудейки се дали някога няма да мислят другоядче, ако им дойде яйцето на дупето.Хората си имаме бъгове. Кой се оправдава,че искал разнообразие, кой с добротата си, кой с това,че харесвал отворени връзки, кой с липса на внимание, кой с прекалено внимание, кой за изпробване на връзката,кой със слаб ангел и т.н. Всеки си намира някакво оправдание. И това само за един аспект. Един човек може да се мисли за светец, но пък в очите на други изобщо да не е такъв. Е, все пак никога не можеш да угодиш на всяко едно изискване разбира се. Например този приятел дето споменах. Много точен човек, не се големее, не е някакво леке, когато сте се рабрали да се върши някаква работа винаги е насреща (стига да го подсетиш,че често си е поотнесен), но пък понякога така лъже,че трябва да се правиме насила едвали не че му вярваме, а пък връзки не признава ако си е набелязал някоя, а направо си действа. Още повече пък ако не познава въпросното гадже.
Иначе честно да си призная мен често много принципните ме притесняват повече от безпринципните. Защото безпринципните си личат от 100 километра, а някои дори и се гордеят с това, но пък за сметка на това много принципни съм наблюдавал отстрани, които както казах си намират оправдание за пред съвестта си и за пред другите и продължават да обеждават себе си и другите колко са принципни и как гадните курви и курвари за нищо не ставали или пък как всеки приятел бил готов да ти забие нож в гърба само докато се обърнеш ( последното го бях засичал в статуса на една не лоша девойка относно държание спрямо мен, която открадна гаджето на най-добрата и приятелка, с която отраснаха и бяха неразделни много готиди под носа). Когато човек пък попадне в нейната ситуация знае ли,дали и оправдание или реалност, но пък спрял е да я харесва, харесали са се и толкова.Сложна ситуация. Нали? Нищо,че по едно време мъжете бяха станали невероятно гадни същества за нея де.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!