.
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Именно защото съм била в тази роля, мога да ти кажа, че и двата пъти съвсем съзнателно избрах да оставя едно момче заради друго. Новото не ме е натискало, манипулирало, крало и няма никаква вина, че се е появил в живота ми, докато аз съм била обвързана с човек, когото новият дори не познава. Единствената, която има вина, съм аз, че съм позволила отношенията ни с новия дотолкова да настъпят, че направо и прекрачат границата, че дори да се замисля да оставя моментния си приятел.
    Суперблизки приятелки нямам, защото... дълга история, всъщност. Ако някоя иска да ми се пробва на приятеля, да заповяда. Ако го направи приятелка, няма да ми е в обкръжението повече. Много долна постъпка от приятел е, да, но виновният в случая ще е приятелят ми - той не е вещ без мнение, че да позволи да бъде откраднат.
    Ето това, за което говорех.Хората винаги могат да си намерят оправдание за всичко. Може би и аз съм така знам ли? Не мога да се видя отстрани. И понякога се чудя кой ли има полза от принципност и все аз ли трябва да се правя на най-принципният едвали не. В единият случай момчето не било виновно,защото не те притискало (всъщност ако твоя случай не е такъв може и да има донякъде такива случаи,макар че често тези момчета дават бавно и постепенно изигравайки си правилно картите)остава варианта ти сама да си му се хвърлила на врата,което пък и в двата написани от мен варианта показва,че не си държала достатъчно на приятеля си. Дай сега мен като една непозната девойка например от няколко месеца в редките ни засечки ту ме заговаря,ту на танц с нея и нейна приятелка изненадващо ме кани,ту пък ми се усмивка,че и последният път Довиждане ми каза при положение,че просто седяхме на две съседни маси и даже реално не си знаем имената (аз и го знам от хора от обкръжението ми) да се пробвам въпреки,че знам че си била имала гадже,но не го познавам. Знае ли човек може пък и да стане освен ако не ме гласи за една нейна приятелка (другата с която танцувах,че тя повече седеше в ръцете ми),че нещо гледам като съм наблизо току си подшушукват нещо.Най-много малко бой да изяда.Но някакси се запирам отсамосебе си.А за женени да не говоря камо ли пък и с деца.Пък и да се получи нещо си мисля,че винаги ще ми тежи съмнението,че и мен може да ме зарежат заради някой нов пич, с който са се запознали отскоро.Само а отбележа,че за мен една връзка след късане един път, не дай си Боже 2,3,5,10 пъти не е никаква връзка а запълване на свободното време (знам ли някой друг принципен може пък да ме заклейми за тази ми позиция) В другият вариант пък ако приятелка ти открадне приятеля ще е супер долната въпреки,че приятелят ти ще е уж виновният. Не вярвам да го изкараш по-виновният всъщност.
    Мога да ти разкажа и за една друга гледна точка на момиче, което познавах.Приятелят и я зарязва 4 пъти заради друго момиче/жена, но освен да го приплюва като го направи и да каже колко гадни курви и кучки има като се върнеше при него(когато той и подсвирне) го обяваше за ангелче непорочно, което едвали не не можалода не се поддаде на изкушението на гадните дяволски курви, които не можели да броят до 2. Отказах се вече да и ги броя пък и прекратихме отношения отвсякъде,но вчера пак попаднах на едно нейно мнение чрез една обща приятелка вметнато така като измежду другото колко готин и печен бил мъжа и.Та така.
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-14-2014 на 10:03
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си