- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Излизате ли поотделно?
Ето това, за което говорех.Хората винаги могат да си намерят оправдание за всичко. Може би и аз съм така знам ли? Не мога да се видя отстрани. И понякога се чудя кой ли има полза от принципност и все аз ли трябва да се правя на най-принципният едвали не. В единият случай момчето не било виновно,защото не те притискало (всъщност ако твоя случай не е такъв може и да има донякъде такива случаи,макар че често тези момчета дават бавно и постепенно изигравайки си правилно картите)остава варианта ти сама да си му се хвърлила на врата,което пък и в двата написани от мен варианта показва,че не си държала достатъчно на приятеля си. Дай сега мен като една непозната девойка например от няколко месеца в редките ни засечки ту ме заговаря,ту на танц с нея и нейна приятелка изненадващо ме кани,ту пък ми се усмивка,че и последният път Довиждане ми каза при положение,че просто седяхме на две съседни маси и даже реално не си знаем имената (аз и го знам от хора от обкръжението ми) да се пробвам въпреки,че знам че си била имала гадже,но не го познавам. Знае ли човек може пък и да стане освен ако не ме гласи за една нейна приятелка (другата с която танцувах,че тя повече седеше в ръцете ми),че нещо гледам като съм наблизо току си подшушукват нещо.Най-много малко бой да изяда.Но някакси се запирам отсамосебе си.А за женени да не говоря камо ли пък и с деца.Пък и да се получи нещо си мисля,че винаги ще ми тежи съмнението,че и мен може да ме зарежат заради някой нов пич, с който са се запознали отскоро.Само а отбележа,че за мен една връзка след късане един път, не дай си Боже 2,3,5,10 пъти не е никаква връзка а запълване на свободното време (знам ли някой друг принципен може пък да ме заклейми за тази ми позиция) В другият вариант пък ако приятелка ти открадне приятеля ще е супер долната въпреки,че приятелят ти ще е уж виновният. Не вярвам да го изкараш по-виновният всъщност.![]()
Мога да ти разкажа и за една друга гледна точка на момиче, което познавах.Приятелят и я зарязва 4 пъти заради друго момиче/жена, но освен да го приплюва като го направи и да каже колко гадни курви и кучки има като се върнеше при него(когато той и подсвирне) го обяваше за ангелче непорочно, което едвали не не можалода не се поддаде на изкушението на гадните дяволски курви, които не можели да броят до 2. Отказах се вече да и ги броя пък и прекратихме отношения отвсякъде,но вчера пак попаднах на едно нейно мнение чрез една обща приятелка вметнато така като измежду другото колко готин и печен бил мъжа и.Та така.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-14-2014 на 10:03
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!