- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Среща
Супер! Тамън ще ги духаш на рожденият си ден.![]()
в кофата вече има нов обичай
да се пусне тема която се изчерпва с пускането и до самия край фишката да бъде против всички
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
darkness moje da napraim neshto u varna ppc,maitap nqq,dai si skaipa brIto
fishermen4o,ako ta hwana nqkoga nqkade,shti nakydrq kydricite,myrsho.
Фисхерман си организира срещи с уличните котки докато ходи за хляб, това му е излизането.
Другия му досег с външния свят е когато има лекция или изпит.
Секс в Хаити, френски кибрити
darknes , ne che neshto,ama ne mi trqq mobilen w smisal,po hubu skype,che taka online , ne e nogo qko ppc, pyk i za mobilen ( Ne mi go ima nikoi ot foruma i predpochitam za sega taka da si ostane,spoko,twoq na nikoi nqma da go dam) inache si napishi skype ls po hubawo,shtot e po interestno. Pyk i ne moga da ti pisha ls , che imash nek'wa zabrana batenxcencnecnencnecne