- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Студенти в Пловдив
Мислиш ли, че само в Бг е така ?)) Тука повечето ми колеги, добре че тати, мама или чичо е някакъв, иначе... Имам колеги дето само доцента да им види фамилното име е ясна работата, щото повечето се срещат по съдилищата и се знаят.
Капиталистите са си ебали майката и тва е... Тук съм пораснала, ама няма да свикна с тях и тва е.
Едно и също е навсякъде... Аз някакви връзки имам и тук и там, тва не ме притеснява. Страх ме е да не се прецакам, щото дилемата е сериозна. И парите даже не ме греят особено, дали ще ги печеля в евро или лева... Искам да знам защо уча, щото съм на косъм да се откажа.
Първоначално написано от antifashionshit
che ti ne beshe li nqkyv dosta goren kurs
za kvo ti e da se otkazvash
Аз съм на 22, предполагаше се, че 2013 се дипломирам.. Ама не ми мърдат още 2 години учене. Поне имам възможност да записвам колкото предмети си искам и когато си искам, поне да не ги повтарям и да плащам и плащам и плащам. Трети курс съм (тук план Болоня влезе 2009, когато аз влязох първи курс право, което е 4 години). Свива ми се сърцето като си помисля колко пари съм хвърлила и колко още ще хвърля. Тва е едно от нещата, които не ме отказват да продължавам..
Чувствам се като глупачка ;с
Ако щете вярвайте, ама не познавам никой завършил плана по план... Не, че ме успокоява, притеснително си е. И донякъде ме е яд, че не съм завършила на 22, щях да съм доста... горда![]()
мънанкото то мааа