.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на djipsito
    Мислиш ли, че само в Бг е така ? )) Тука повечето ми колеги, добре че тати, мама или чичо е някакъв, иначе... Имам колеги дето само доцента да им види фамилното име е ясна работата, щото повечето се срещат по съдилищата и се знаят.
    Капиталистите са си ебали майката и тва е... Тук съм пораснала, ама няма да свикна с тях и тва е.

Едно и също е навсякъде... Аз някакви връзки имам и тук и там, тва не ме притеснява. Страх ме е да не се прецакам, щото дилемата е сериозна. И парите даже не ме греят особено, дали ще ги печеля в евро или лева... Искам да знам защо уча, щото съм на косъм да се откажа.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 102
    che ti ne beshe li nqkyv dosta goren kurs
    za kvo ti e da se otkazvash

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Мислиш ли, че само в Бг е така ? )) Тука повечето ми колеги, добре че тати, мама или чичо е някакъв, иначе... Имам колеги дето само доцента да им види фамилното име е ясна работата, щото повечето се срещат по съдилищата и се знаят.
    Капиталистите са си ебали майката и тва е... Тук съм пораснала, ама няма да свикна с тях и тва е.

Едно и също е навсякъде... Аз някакви връзки имам и тук и там, тва не ме притеснява. Страх ме е да не се прецакам, щото дилемата е сериозна. И парите даже не ме греят особено, дали ще ги печеля в евро или лева... Искам да знам защо уча, щото съм на косъм да се откажа.
    хмм. Испания е най-неразвитата страна от Запада, как можахте баш там :Д
    Иначе, да, либералната демократична система няма нищо общо с капитализма ,който се шири навсякъде..

Аз съм на 22, предполагаше се, че 2013 се дипломирам.. Ама не ми мърдат още 2 години учене. Поне имам възможност да записвам колкото предмети си искам и когато си искам, поне да не ги повтарям и да плащам и плащам и плащам. Трети курс съм (тук план Болоня влезе 2009, когато аз влязох първи курс право, което е 4 години). Свива ми се сърцето като си помисля колко пари съм хвърлила и колко още ще хвърля. Тва е едно от нещата, които не ме отказват да продължавам..

Чувствам се като глупачка ;с
    Ако щете вярвайте, ама не познавам никой завършил плана по план... Не, че ме успокоява, притеснително си е. И донякъде ме е яд, че не съм завършила на 22, щях да съм доста... горда
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 102
    става ми тъжно за мен като те чета =(

мънанкото то мааа

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ако щете вярвайте, ама не познавам никой завършил плана по план...
    Същото. Тази година уж се чу за някакво момиче, ама никой не я познава.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си