- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже гей
Здравейте,
това бяха може би най-трудните дни за мен до сега...Най-нарая събрах кураж да говоря с него. Една вечер тези дни имаше удобен момент и започнах отдалече разговора. За приятелите му и по-скоро за липсата на такива и за "интимната" ни вечер и провала й, и деликатно намекнах за слуховете, които са ми подхвърлили.......И след 3 часа разговори и изясняване стана ясно че наистина е усетил такова влечение и е пробвал с някакво момче....и че се чувства изплашен и объркан и не знае на къде клони иии въпреки че бях много разстроена се опитах да го разбера![]()
![]()
Към мен наистина изпитал симпатия иии затова решил да опита....
Мисля че наистина се страхува, каза че понякога заради хорското мнение мисли че това е болестно състояние и че трябва да се посъветва с някой, но друг път решава че просто е такъв....Но в разговора ми разказа и много за детството си и верочтно и това че няма близка връзка с баща му е помогнало....Не знам,не знам....от гадже се превърнах в психологи колкото и да ми беше трудно да чуя истината не ми се иска да го оставям отново сам....
Започнах и аз да разсъждавам за това дали е болест или просто човешко желаниенищо не знам и както разбирате едва ли можем да се посъветваме открито с някой "знаещ"....