- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже гей
BeTheOne, много уместни въпроси задаваш. Не знам дали съм способна да продължа отношения с него. Бих го изслушала всеки път когато има нужда, но не мисля че заслужавам просто да пробва с мен за да разбере как е по-хубаво...
The Cheetah , и аз това разбрах...
Наистина не знам защо ми го причинява. Мислех си че ще е просто някакъв слух, а се оказа най-ужасната истинабих искала да се предпазят други хора...аз успях да остана с мисълта си защото любовта не ме "грабна" отведнъж, но ако има други заблудени???
![]()
Аз не смятам,че трябва да го направиш публично достояние,но говори с него и му кажи колко гадно се чувстваш от случилото се.Трябва да разбере,че не е това начинът да се прикрие и че така може да причини много неприятни емоции.
Много неприятен развой на събитията. Аз не бих имала сили да съм повече с такъв човек. По-добре си намери някой, който истински ще те прави щастлива. Не мисля, че подобна връзка би имала някакво бъдеще....
Защо ти пука какъв е (или по-точно според другите) , важно е да се чустваш специална, като си с него и да се обичате...
ПС: Видях какво е станало после.. Но си знай за друг път.
Последно редактирано от huehue : 03-05-2014 на 11:31
Ами въпросът е че явно понякога слуховете се оказват реалност. Говорихме и му казах че не мога да продължа да съм с него, но ако има нужда от приятел - ще потърся сили да го подкрепям. Мисля че добре ме разбра и отново сподели лични истории, явно с онзи отрковен разговор съм го докоснала и предразположила. Виждам че му е трудно и ми се иска да съм до него.