Такаа значи с приятеля ми сме заедно от месец някъде и за сега нещата са прекрасни и сме много влюбени и т.н. и бих желала да го изненадам на 14.02 (знам че не е български празник но навсякъде е такова настроението не можеш да го избегнеш пък и няма нищо лошо в това един ден в годината хората да разпуснат от сивото ежедневие и да порозовеят малко с любимите си). По-рано имах една много хубава идея, но преди да успея да я осъществя коварния вирус ме тръшна на легло за известно време и нямах възможност. Сега имам един ден, в който да му взема нещо, но така набързо не мога да мисля... Видях и други подобни теми, но те или изискват време или условия, които 14 годишно момиче няма
Давайте идеи приятели ))
Не можеш ли да му сготвиш нещо романтично? Нищо не казваш за това, какво обича. Може би някакво растение?
Можеш и да сготвиш растение хаха!
Аз ще си седя вкъщи
^Като гледам ника на потребителката над мен, сещам се за яхния. Много е готина, става бързо и в студеното време сплотява хората
Изненадай го - не му купувай нищо! Според мен, когато имаш човек до себе си, не е задължително да"порозовяваш" и да разпускаш с него само 1 ден в годината и то точно определен. Когато си имаш гадже, съпруг/а или каквото ти е там и ако си го обичаш, а не си с него заради някаква друга смешна причина - само като се прибереш от работа или се върнеш от даскало, или се видите след часовете - времето прекарано с него само по себе си е разапускане. Ако и с него е така - то никакви подаръци не са нужни, за да го накараш да се чувства добре.
Иначе - следвай тривиалните неща: сърчица, мечета, бонбонки, глупостички... Все такива работи, които ще изяде, ще захвърли в някой ъгъл на стаята и няма да погледне през останалата част от живота си.
Ами, можеш най - вече да си прекараш времето с него и да имате приятни моменти заедно, то това е най - важното, но ако толкова държиш да му купиш нещо може да е нещо свързано с празника или нещо типично като парфюм или ако практикува някакъв спорт можеш да му купиш нещо спортно. Като цяло мнението ми е, че по - скоро той трябва да ти купи нещо на теб, но избора си е твой