.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво да правя??

Здравейте! От известно време се засичах с едно момче от мойто училище (той е 11 клас, а аз 9 клас). Един ден реших да се запозная с него. Запознанството ни беше много странно. Той тъкмо излизаше от тоалетната.:Д Казахме си "здравей" и как се казваме и после той си тръгна. След това в понеделник се видяхме няколко пъти в коридора, но той нищо не ми каза нито ми се усмихна. На следващия ден се разминахме в коридора. Аз минах покрай него, погледнахме се в очите, аз му се усмихнах, но той ме подмина без да каже нещо или поне и той да ми се усмихне. Днес се засякохме в автобуса. Първо той седя с гръб към мен, след това се премести. Като вървяхме към училище той на няколко пъти се обърна леко назад да види дали съм зад него, но пак нищо не стана и този ден. Кажете ми какво да правя. Защо се държи така?

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Е то сте се запознали по твоя инициатива. На него може изобщо да не му се занимава с теб и да се е обръщал, защото е мислел че го следиш.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И мен да ме причакват някакви луди пред кенефа, и аз няма да искам да се мотам с тях... Без да се заяждам или да те наливам, ама няма как да не те попитам - ти какво очакваш: че като си кажеш името на някого и му се усмихнеш и той трябва да падне в краката ти и да ти предложи сърцето си ли? Спри го като се засечете по коридорите, поговори с него на някаква друга тема освен "Здравей, аз съм Кристина' и виж какво ще излезе. Може да си има приятелка момчето, може да харесва друго момиче и да не му е до теб... Всичко може да е... Аз обикновено на "Здравей, аз съм Кристина" отговарям или "Ми добре" или "Аз пък не съм"... Хора всякакви! + това мисля, че е редно първо да разбереш какъв човек е преди да тръгнеш да го харесваш или нещо такова...

Освен ако няма таблет, ай-фон, ай-пад, ай-сиктир, мерцедес и апартамент. Тогава направо за гушичката и дОма да го запознаваш с мама и татИ!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това запознаване ли му викаш. Запознай се с него както трябва, пък тогава ще разбереш иска ли да дружите или не. И мен ме поздравяват много хора, които не мога да кажа че са ми приятели и дори не им помня имената.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Е и? аз познавам повечето хора от училище и те ме поздравяват. Това, че те погледнал, не значи, че те харесва.

Супер фен Аватара на Anonys
    Аз поздравявам около 20 човека, когато сме в междучасие, това значи, че ги харесвам ли?

По твоята логика всеки човек харесва 20 човека и 20 човека го харесват ли ? ъ

От това, което си описала ми се струва, че на момчето нито те харесва, нито има желание да се запознаете. Даже може би точно обратното, след като дори гледа дали вървиш зад него, без да каже нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си