.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте,преди 2 дена реших да пиша на едно момиче.Като го прочете след 12-13 часа написа емотиконки пробвах се да я базикна за нещо -но не ме отрази. Късно снощи и писах ''С тебе се разбираме идеално за сега'' и последваха отново емотиконки.Проблема е там че не мога 10 минути да я задържа в чата! Какво да правя,явно трябва да започна някаква тема,но не знам каква? Ще съм ви благодарен да ми дадете съвети

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Явно не се разбирате перфектно. Което означава, че си започнал с лъжа... В случай, че тя тов ане го знае, смята (предполагам), че смяташ за достатъчно вниманието, което ти обръща. Защо просто не й кажеш, че искаш да си чатиш с нея?

Повече от фен Аватара на DeHu
    Според мен просто няма интерес и се опитва да те отреже по мил начин.Не си губи времето

Защо директно не й предложиш да излезете заедно?

Това е добра идея,но има и един друг вариант с братовчетка ми са много добри приятелки и ходят да гледат баскетболните мачове на нашия клуб.Мога да се набутам да отида с тях и чак след това да мисля за излизане само двамата.Според мен варианта да и изръся хайде утре да излезем ще е провал.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ...защото?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Според мен просто няма интерес и се опитва да те отреже по мил начин.Не си губи времето
    И аз така мисля

Мега фен Аватара на RapExotic
    Стига с тея емотиконки. В чата не може да се общува пълноценно. Той е само за моментна кореспонденция, както телефона. Просто излезте и виж какво ще стане.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Нямаш ташаци, там е проблема.

[QUOTE=Баща Ти;11027055]Нямаш ташаци, там е проблема Точно така

Цитирай Първоначално написано от ivo0698 Виж мнението
    Това е добра идея,но има и един друг вариант с братовчетка ми са много добри приятелки и ходят да гледат баскетболните мачове на нашия клуб.Мога да се набутам да отида с тях и чак след това да мисля за излизане само двамата.Според мен варианта да и изръся хайде утре да излезем ще е провал.
    Това също е добър вариант! Успех!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз ли само не ги разбирам тези съвети, които ти искаш, намирам ги за мечи...
    Има две неща, които ме възбуждат и привличат в един мъж, едното е въображение. Без него ще трогнеш само скучна кифла. Така че какъв е смисълът от съвети тип "какво да й пиша/кажа", ние няма да сме там, когато сте заедно, за да ти пишем сценария.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    А, да, пропуснах да ти кажа, че от това, което си написал, оставам с впечатлението, че тя не ти е голяма фенка. Може да бъркам, ако е срамежлива или скучна като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си