- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
Здравейте,преди 2 дена реших да пиша на едно момиче.Като го прочете след 12-13 часа написа емотиконки пробвах се да я базикна за нещо -но не ме отрази. Късно снощи и писах ''С тебе се разбираме идеално за сега'' и последваха отново емотиконки.Проблема е там че не мога 10 минути да я задържа в чата! Какво да правя,явно трябва да започна някаква тема,но не знам каква? Ще съм ви благодарен да ми дадете съвети![]()
Явно не се разбирате перфектно. Което означава, че си започнал с лъжа... В случай, че тя тов ане го знае, смята (предполагам), че смяташ за достатъчно вниманието, което ти обръща. Защо просто не й кажеш, че искаш да си чатиш с нея?
Според мен просто няма интерес и се опитва да те отреже по мил начин.Не си губи времето![]()
Това е добра идея,но има и един друг вариант с братовчетка ми са много добри приятелки и ходят да гледат баскетболните мачове на нашия клуб.Мога да се набутам да отида с тях и чак след това да мисля за излизане само двамата.Според мен варианта да и изръся хайде утре да излезем ще е провал.
Стига с тея емотиконки. В чата не може да се общува пълноценно. Той е само за моментна кореспонденция, както телефона. Просто излезте и виж какво ще стане.
[QUOTE=Баща Ти;11027055]Нямаш ташаци, там е проблема Точно така
Аз ли само не ги разбирам тези съвети, които ти искаш, намирам ги за мечи...
Има две неща, които ме възбуждат и привличат в един мъж, едното е въображение. Без него ще трогнеш само скучна кифла. Така че какъв е смисълът от съвети тип "какво да й пиша/кажа", ние няма да сме там, когато сте заедно, за да ти пишем сценария.
А, да, пропуснах да ти кажа, че от това, което си написал, оставам с впечатлението, че тя не ти е голяма фенка. Може да бъркам, ако е срамежлива или скучна като теб.