.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Препоръчайте ми ресторант в Пловдив за 14-ти

Препоръчайте ми някой ресторант с по романтична обстановка в Пловдив за 14-ти че хич не съм запознат с този град.
    Благодаря ви предварително.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Дюнерите.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Закусвалнята на Kaufland

Мацка, не знаем ресторант специално за 14-ти. Да ти кажа честно, всеки по-скъп ресторант ще се стори на твоя човек като "за 14-ти"... Едва ли ще има купидончета и сърчица вътре, така че... СПЕЦИАЛЕН няма.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Всеки един по Главната и около нея би ти свършил работа. Иначе ако не държиш да е в центъра ти препоръчвам този на Белите Брези.

anonymous708973
    Guest
    Какъв тип ресторант? Memory на "Съединение", Salt and Pepper пак там, Хемингуей на Главната, Гръцкият ресторант до плувен басейн "Младост"... Приказни са, ама бая солено ще ти излязат.
    Хепи-то е доста по-бюджетен вариант, а има доста неща, които можете да хапнете там.

Мега фен Аватара на babity
    Самурая мен лично ме предразполага изключително много. <333
    В Атали, въпреки че е много голямо като помещение, обстановката е няк'ва яка. Не е точно романтична обстановка в смисъла на приглушена светлина и уединени малки масички, ама пък оста'ат няк'ви празни кътчета, 'дето да ви е романтично.

anonymous708973
    Guest
    А, тия двете не ги знам! Къде са и какъв е ценовият диапазон?

Мега фен Аватара на babity
    И двете в Кичука. (близо до Мафиозо-то) За Самурая се бъзиках наистина. Светличко и спретнатко е, ама е с дървени пейки. Даже е твърде светлно. Ама цените са повече от народни. И е близо до дестинацията ми за вечерта.
    Атали-то е голяма зала, като ресторант... не-точно-кръчма. И пак няк'ви супер далаверски цени. Пробвахме ги, готвят прилично при нормални цени на храната, а алкохола е на смешни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си