хора,имам си приятелка,така....от известно време си пиша с едно момиче по чата,казваме си сладур и такива,пращаме си целувки и така,но не сме се срещали,това нещо като изневяра ли е?
Пф.
Не,не е изневяра,но не мисля,че на приятелката ти би и станало приятно,чак целувки а-у..
Фейсбук попринцип нищо не значи,някаква целувка измислена,но вече чрез фейсбук става всичко..
Помисли си, ако твоята приятелка си пишеше с някой по скайп/фейсбук и се наричаха "сладур" и си пращаха целувки и т.н. ти щеше ли това да го приемеш за изневяра. Не увъртай, а бъди честен със себе си.
Освен това аз съм а принципа, че в момента, в който започнеш да се чудиш дали действията ти са равносилни на изневяра, вече си прекрачил границата си.
Да, изневяра е. И в същото време не е. Зависи до каква степен приемаш чата за част от реалността.
ами всъщност,аз знам,че това момиче ме харесва ;д не сме излизали с нея,но казвам какво става по чата,питам вие какво мислите за тези целувки,според някои не значат нищо (щом даже и момчетата почнаха да си пращат сърца и целувки.. ;д)
проблема е,че и казах на това момиче,че и аз я харесвам малко :// не знам какво да правя,може да се каже,че имам чувства към гаджето си,по принцип не съм такъв и за първи път ми се случва такова нещо (момичето,с което си пиша не знае,че имам гадже!!)
Казвай и на двете момичета за какво става дума, нека да имат възможността да решат какво ще правят. Не може да си играеш с две едновременно и да мислиш само и единствено за себе си. Имаш приятелка, а разправяш на други момичета как ги харесваш. Подвеждаш и двете в случая и ако бях на тяхно място, не бих се занимавала с теб повече никога.