Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
казармата щяла да гони младите хахахахахахахахах пхахахаха ххаххаххааххаха. ей това младото поколение, ама какво да очаквам от 14 годишен, който си изграе на стражари и апаши.
Не всеки има промит от телевизия алфа мозък като теб и иска да бъде задължен да ходи във военен лагер, за да стане "мъж" и да подкрепя "родината". Една такава грешка ще изгони мен от тук, не съм питал останалите 35-40 000 от моя набор какво мислят по въпроса. Оставете пълнолетните хора да ходят където си искат. Но защо ли ми е да споря с вас, казармата така или иначе няма да се върне в България.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
Българите трябва да работят преди всичко върху самосъзнанието им.
Да, тук съм съгласен! Някой спешно трябва да обясни на всичките ми познати, че нито сме особено уникален народ, нито има логика да се бием в гърдите и да не приемаме съвети и укори от държави като Германия само защото сме били на три морета, чиито имена не знаем.

Климатроник, казаха ти какво да правиш с всичките си консервативни съмишленици - казармата е отворена за вас и се нуждае от нови кадри. Не нужно да ходите в Афганистан, може и да станете запасняци. Защитете родината и думите си, като се запишете там. Иначе нЕ важите.