- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ОБИЧАМ!
Боря апатията с обич, без значение към какво! <3
тъпо ли ти е, че никой не те отразява?
n00bs
отразяване
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз имах предвид да те взима за преводач а виж ти какви неща си искала да правиш!
Слушаш Pendulum?? (макар и ремикс)![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
@Fisherman
#слабичко момченце с вежди като на момиченце
#хаштаг тегав
#хаштаг бияч
#хаштаг фейсбук звездъ
Ето това е оригиналната песен, тъпанар.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
пастарай се повече
ако тези постни пости лафове са най-доброто което можеш дори няма да се наложи да ползвам препинателни знаци