.

Виж резултатите на анкетата: За и Против казармата

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

32 72,73%
  • Против

12 27,27%
Резултати от 1 до 25 от общо 229

Threaded View

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    империалистическите сили зависят от нас
    Mary_Jane_69 Странно как толкова ,,демократични'' страни имат казарми и армия ..
    Хайде и основното образование да го направим незадължително, защото е въпрос на личен избор..
    То пак е, уличния живот си е уличен, както виждаш и сега е що-годе въпрос на избор, поне там където наистина липсата е ясна.
    Много тъпо ми праиш контра, не става, защото основното образование няма пряк контакт с някаква си казарма, в която се прави? Какво? Обучават те за армия ли? Да не сме във война, че да е задължителна.
    Едно напълно нормално дело е да взимаш сам решения, дефакто дали да ходиш на училище, дали искаш в казарма, всеки си знае най-добре за себе си.
    Не желая да имам син, който е задължен да ходи на нещо толкова не-хуманно, щото за мен е именно тва.
    Е първо ще си избира сам, но да е задължен от държавата, не мисля.

Да и да допълня, както казаха колегите по-горе
    едната казарма не може да те научи на дисциплина и отговорност, ако ти си си я нямал във възпитанието и в главицата до преди стъпването в нея.
    Като толкова желаете, отивайте да ставате пожарникари, гвардейци, терористи, приятели на ТехеранБой, мигрирайте в някоя държава на война, да ви вдига тестостерона и оставете другите хора да си развиват мозъците.
    Последно редактирано от Mary_Jane_69 : 02-13-2014 на 19:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си