- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питанка...
Като презервативи ползвам Durex... Не че вече не съм късал Extra Safe, ама продължавам да си карам с тази марка. Докато бях с бившата - нямаше никакъв проблем с тях (освен факта, че веднъж се скъса един). След като приключихме окончателно с нея, изкарах малко повече от година сам и без да водя полов живот (така става като имам прекалено много изисквания към жените). Но сега повече от година съм в сериозна връзка, щастлив и на седмото небе
Единственият проблем е: презервативите се изхлузват по време на акта... И не мога да разбера защо, но е адски неприятно като се случи. Слагам го и е по члена ми. Почваме същинската част с приятелката ми и тъпото нещо почва да се изхлузва и доразвива... И не не се изхулзва изцяло от члена ми, ами точно си се доразвива и остава повече висящо (от необходимото за семенната ми течност)...
Та въпроса ми е: някой от вас има ли подобни проблеми с презервативите или конкретно с тая марка? Да не би нещо да са си променили метода на производство?
П.С. Много моля само сериозно мнение... Има си теми за тролове и не мисля, че тази е една от тях.![]()
Последно редактирано от DarkWitcher : 02-10-2014 на 13:13