.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Пичове, имам проблем с bluetooth дайте малко помощ, ако можете.

Проблема ми е, че от няколко дни bluetooth-a и на телефона ми и на лаптопа ми отказват да изпращат или приемат данни едно с друго или с други устройства. Преинсталирах драйвърите на bluetooth-a на лаптопа, но пак същото, видими са, но когато се опитам или да им пратя нещо или да изпратя нещо връзката става неуспешна. Ако някой може да помогне.

П.П. Телефона ми е барутник Nokia 3120 classic, но до сега не ми е правил проблеми, лаптопа ми е HP ProBook 4540s, закупен преди няколко месеца чисто нов.

опитай да сдвоиш устройствата

Сдвоени са и в същото време отказват да се сдвоят с други устройства.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Провери версията на блусолейла, гепи usb-то

То на НР-то е widcomm драйвъра, ако не се лъжа, изтегли последната версия, или й направи ъпдейт, а телефона го рестартирай, че тея барутници от време на време ги удря сачмата и трябва да се рестартират.

Голям фен Аватара на ОР
    Цитирай Първоначално написано от MannieG Виж мнението
    То на НР-то е widcomm драйвъра, ако не се лъжа, изтегли последната версия, или й направи ъпдейт, а телефона го рестартирай, че тея барутници от време на време ги удря сачмата и трябва да се рестартират.
    BlueSoleil-а е универсален и работи всичко, но също така е и универсален боклук. Използвайте вградения BT Manager на Windows, а още по-добра версия ще е да инсталира Gentoo

Пробвах различни драйвъри, пак не се получава, телефона го рестарирах не става, пробвах дори известно време да стои без батерията, но пак не се получава...

На телефона се оправи, но на лаптопа проблема е същият, отказва да се сдвои с други устройства, а с вече сдвоените, като пробвам или да им изпратя нещо или от тях да прехвърля нещо на него, връзката се разпада.

Голям фен Аватара на ОР
    install gentoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си