Здравейте... На скоро спорихме за това със сестра ми и ми беше интересно какво мислите вие.. Имам връзка с едно момче почти година .. 10 месеца сме заедно вече и НИКОГА нищо не ми е подарявал. НА рождения ми ден (ходихме 2 месеца) бяхме се разделили за 1 седмица и след това... нищо и никога даже не ми е правило впечатление ;д НА неговия рожден ден пак се бяхме разделили за ... 1 2 дена уж просто се изпокарахме много лошо, не беше в града, но като се върна му подарих това което му бях купила. На кафета като ходим.. аз си плащам в началото настояваше, но на мен ми беше неудобно и сега спря. Не е като да кажеш да няма пари... защото го познавам и има. Не съм някаква материалистка, но една картичка да ми напише ама тооооолкова мило ще ми стане и направо много ще се зарадвам. Искам просто да видя,че иска да ме зарадва с нещо, а досега никога не го е правил и вече почна да ми става някакво гадно,не защото нищо материално не ми е подарил, а защото си мисля, че не ме уважава,не ме цени толкова колкото казва и че не ме обича.. Наистина започнах да си го мисля..Утре е 14 .. и до преди 1 месец си викам е не бе глупости едно цвете ако не ми купи поне наистина би ми станало доста неприятно ама няма как ще го направи... честно да ви кажа съм УБЕДЕНА, че утре даже един надраскан лист от обикновена тетрадка да е, няма да получа... Обяснява ми как всяка вечер с аверчета му колко пари изхарчил.. а аз до сега едно цвете не съм получила. Абсолютно нищичко нямам от него. Обеснява ми как на един свети валентин баща му, му дал пари да купи подарък на приятелка си, а той обаче вече бил скъсал с нея.. помня много отдавна ми го беше казал и че там събрали са с аверчета му една вечер и ги изхарчил за пиене миене и такива глупости.. И утре вечер ще се събират в негов приятел и ще ми стане МНОГО тъпо ако нищо не ми подари колкото за самия жест .. толкова сладко ще ми стане.. и ся първото нещо което ще си помисля е ко ли си е казал "какво да ги харча за нея като пак мога да си ги изпия" На 18 сме и двамата... Един мъж щом сега не ги прави тези неща айде поне по поводи да е ... какво остава за напред. Ако наистина утре не получа нищо трябва ли да се впрягам ? Защото започвам да си мисля,че и да не ми подари не е голяма работа ... но според вас така ли е ?