Здравейте на всички! Пише ви едно 19-годишно момче, което до този момент има поне според мен тежка съдба, ако става дума за връзки и всичко около тях, хех, надявам се да ме разберете какво имам предвид.. Проблема при мен е , че просто не се получава това, което почти всеки тийнейджър на моите години иска и евентуално има, а именно момиче до себе си, любов и евентуално секс (нормално е). Никога досега съм нямал сериозна връзка, а само такива, които са продължавали максимум месец, което е крайно малко. Винаги съм излизал с компании на ляво и на дясно из моя град, въпреки че не е един от най-големите, но пак има доста хорица де, не е като село, но все пак.. От както се помня не съм се застоявал кой знае колко в дома и никога не се е получавало това, което искам, а именно да намеря точното момиче за сериозна връзка, понеже и годинките ми напреднаха, а все още нещата са доста зле. Дори и НЕсериозните ми връзки са били твърде малко, едва 3-4… Вече започвам да се чудя дали проблема не е нещо в мен, всеки ден стоя в огледалото и си мисля това.. Не съм грозен, поне според мен, имам си не много, но истински приятели, излизаме, а-у, даже се стремя да излизам с различни компании, в които има момичета, но просто някак не се получава. Та аз даже не помня вече от колко време не съм се "зарибявал", както се казва с някое момиче, дори и по фейсбук. Наскоро бях с едно момиче, което си мислех, че наистина е сериозна, истинска, но и тя се оказа поредната, която скъса с мен по доста нагъл начин.. Имам си кола, до скоро имах и работа, но напуснах, въпреки че и там имах хубави колежки, но като цяло и там не се стигна до кой знае какви свалки, естествено.. Лично аз не съм от онези фейсбук маняци, които свалят всяко момиче там, така че не разчитам кой знае колко на този сайт, въпреки че в профила си имам доста приятелки от моя град, но какво от това? ако започна да си пиша с някоя от тях, лека по лека ме игнорират и спират разговора (чата), а аз не продължавам да пиша, защото се чувствам нахален, а това не е моя черта като цяло. Също така от скоро започнах да ходя и по дискотечки, ала-бала, но и там се съмнявам да открия някое свестно момиченце, защото знам просто, че истинския живот не е като на филмите - любов от пръв поглед, ала-бала, въпреки че и такива случаи има, но са рядкост според мен. Просто правя всичко възможно, за да намеря любовта си, но не се получава. Ходя по барове, кафета, билярдни зали, къде ли не съм отишъл в моя град, но просто няма файда. Като цяло имах и две прекрасни последни години в даскало, пълно с момичета, където се преместих от друго училище (естествено не бе това причината), но и там не ми провървя късмета.. Имах 2 години на разположение да сваля толкова момичета, но просто отново не се получи. Занимавах се с едно момиче доста време, чак до бала и тя най-накрая лека полека ме отхвърли, естествено не посочи да е в мен причината, но както винаги нищо не стана. Единствения реален шанс, да ми се отвори късмета, е да стана студент, но за момента лично аз (както и моите родители) не обмисляме нищо подобно, по-скоро си търся нова работа в моя град, което също не е лош вариант, но просто годините малко ми напреднаха, тази година ставам на 20 (живот и здраве), а все още нямам любимо момиче до себе си.. а като се замисля има хора на тази възраст, които сключват бракове.. Какво още да ви кажа, не знам, дано вие сега ми дадете някой съвет и ви моля без да ме хейтвате, защото не съм поредния трол, естествено и тия неща са истина. Очаквам мнения и съвети и ви желая лека вечер!