.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Цветя за Свети Валентин?

Някой може ли да ме посъветва какви цветя да купя на приятелката си за свети Валентин?

Аз бих ти препоръчала да й вземеш живо цвете, тоест в саксия.
    Розите са класика, разбира се.
    Азалеята е много красива...
    Лилиум, орхидеи, хризантеми, слънчогледи...Карамфили, фрезии...
    Честно да ти кажа, ако няма любимо цвете избери представителен/на букет/саксия с цветя, които миришат хубаво в любимият й цвят.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Само според мен ли да подариш саксия с цвете е малко като за някоя леличка и със сигурност не като за Свети Валентин ?
    Моя съвет е да вземеш голям букет (доколкото възможностите ти ти позволяват, разбира се) с червени рози и една кутия бонбони Lindor.
    http://ask.fm/iwwkaa

^Ако просто го поднесе в обикновенна пластмасова окаляна саксия, да. Не като за леличка, ами като за бабичка...
    Но в повечето хубави цветарски магазини предлагат и ужасно красиви съдове (кошници, керамика, дърво, метал, изрисувани, а-у) в които да сложиш пластмасовата саксия или ти предлагат да я опаковат с хартия, панделки, брокат и т.н.
    Повечето цветя изискват малка грижа, пък ти цъфтят, растат и ухаят с годииини. На мен лично ми е по-смислено от букет, но мен вътрешно ме отвращават мъртвите цветя пък и съм сантиментално-практично настроена.
    Естествено е просто идея, дадох му и предложения за цветя за букет.
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 02-14-2014 на 09:04

Мега фен Аватара на Hilary_
    Лилиумиииии <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си