Така,преди да премина към същинската част,бих искал да уточня,че нямам намерението да дискредитирам никого,а просто да погъделичкам любопитството си.
Въпросът ми е отправен главно към мъжкото съсловие и остава отворен за допълнения и коментари.Така,той е следният :
"Направете си равносметка за всичките си отношения с момичета - били те мимолентни или задълбочени и кажете кой винаги е бил по-активният в отношенията?".Дайте примери,опишете как сте се държали вие и какво отношение сте срещали отсреща,понеже по мое мнение ( базирано на опита ми ), жените са по-големи егоисти от мъжете и си го обяснявам с това,че вниманието към жените винаги е по-агресивно и повече,отколкото към мъжете - една сносно изглеждаща мацка винаги има поне няколко потенциални партньори в резерва със статус " просто приятели ". Както е в природата - мъжките се пробват на няколко женски и която откликне първа,а при жените - досаждат им няколко и който тя си избере,с тънката разлика,че мъжете най-често спират отношенията си с останалите кандидатки за сърцето,а жените ги оставят,за да им се захранва егото с вниманието,което тези " просто приятели " генерират.Затова си мисля,че жените обичат да се сърдят,да драматизират и не си дават толкова зор - просто алтернативите са на лице или ще се намерят доста по-лесно,отколкото при мъжете.Благодаря за вниманието и очаквам вашите коментари .