- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не вярвам.
Може и да не ни е рано.
Щру, тези неща на всеки с малко повече опит му минават през акъла. Да, егоистично е и е нормално да искаш да си единствена. Всеки го иска. Всъщност всички искаме едно и също, ама като се съберем в двойка нещо се обърква. Винаги ще бъдеш единствена за някой и той за теб в един период от време и в различни периоди от време. Колко ще е "временно" никой не знае.
Според мен е важно двама човека не толкова да си приличат по характер, колкото по това изградените им ценности да съвпадат и да приемат еднакво "философията на живота".
Аз съм от тия дето вярват, защото според мен самата мисъл и тръгването с недоверие към някой, вече предрича провал. Аз съм вярвала винаги и сигурно ще продължа да вярвам, въпреки че вече няколкостотин пъти са ми предавали доверието. Липсата на вяра за мен означава именно тази несигурност, че можеш да допуснеш някой да е единствен. Ако разбереш, че ти не можеш да бъдеш единствена за него, тогава е твое решението дали да продължаваш да вярваш в него или да си намериш друг единствен.
Първоначално написано от antifashionshit