.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Не вярвам.

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Само не разбирам защо те е страх да имаш деца.
    Защото искам да съм сигурна, че семейството ми ще е перфектно.. като моето.

инаК аз не съм песимистична. Не 'тръгвам' с негативна нагласа, когато започвам връзка. Дори точно обратното. Но в един момент започвам да си мисля точно тези неща.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Защото искам да съм сигурна, че семейството ми ще е перфектно.. като моето.

инаК аз не съм песимистична. Не 'тръгвам' с негативна нагласа, когато започвам връзка. Дори точно обратното. Но в един момент започвам да си мисля точно тези неща.
    Щом семейството ти е било перфектно, значи е възможно да се намерят 2ма човека, които имат място в сърцата си само 1 за друг. Ако това не е вярно, значи - вашите са живия пример, че може да имаш много хора в сърцето си, но семейството ти да е перфектно въпреки това.

От друга страна перфектните работи мен специално ме дразнят. Не мога да си представя перфектен човек, перфектна връзка или перфектно семейство. Просто съм се примирил, че перфектността не съществува. Но пък и не мисля, че някой трябва да е перфектен, за да съм с него. В крайна сметка аз също имам доста трески за дялане и когато някоя се прежали да е с мен, също ще трябва да ме изтърпи, както и аз нея. Взаимно е. Това не означава, че ако си направим семейство, то ще е скапано... Дори мисля, че ще е по-яко и по-силно свързано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си