ShtrudeL,кой е казал,че ще седнеш да си правиш план за деца с любимия и в същото време ще обсъждате какво ще стане при евентуална раздяла.Нормално е,когато имаш стабилна връзка и имаш доверие на човека до себе си,обичаш го и т.н,да се замислите за деца,а пък това дали ще се разделите след n брой години или не,няма как да се предвиди така или иначе.Аз смятам,че човек никога в нищо не може да е напълно убеден и дори и да си мислиш,че някой е мъжа на живота ти,то пак може да се окаже грешка.В общи линии си мисля,че като тръгна да създавам поколение,надали ще си мисля какво ли ще се случи като се разделим с любимия,макар и в много семейства нещата да приключват точно така.И нима не познаваш щастливи деца на разведени родители?Защото аз познавам и съм убедена,че всичко зависи от техните взаимоотношения и отношенията към детето.
Що се отнася до перфектното семейство,преди мен го казаха,но при дълги години съжителство е нормално да възникват проблеми.Не казвам,че си тъпа,но колкото и силна интуиция да имаш,няма как да си сигурна какво се случва между вашите,примерно.