от 1 година имам връзка с едно момче с което се забаваляваме така да го нарека.. смисъл " просто приятели" новата мода във връзките.. но нещата се промениха.. появиха се чувства и от моя и от към негова страна.. но не го признава, усещам го.. ревнува ме, търси ме, погледа му се променя когато ме погледне.. но след като му признах че съм влюбена в него.. се промени.. държи се по добре, внимателен е .. ревността му се увеличи повече и караниците също.. но има и той си има проблем.. не може да го вдигне и не ме задоволява.. никога не сме водили полов акт.. а само си играем .. но аз просто си го искам и ми е хубаво с него... харесвам го и такъв.. (проблем е явно от наркотиците които взема.. не знам но доста често си пуши пък може и да е просто по друга причина.. все като го попитам и ми казва че имал много малко кръвни клетки.. и винаги ме е питал за какво съм ти ако съм твой на секцията за украса ли ще ме държиш..явно причината да се дърпа така е тази заради неговия му проблем.. не знам, та това няма толкова голямо значение, въпроса ми е друг ) От както му признах чувствата си.. той спрря да ме целува.. прегръща си ме всичко но не ме целува.. ЗАЩО.. не смея и да го попитам.. и това е от скоро .. каква е причината.. няма нищо общо с лош дъх или нещо друго ;д (предполагам че ще има и такива коментари,но не не е това.. ) Дали целувките са нещо важно за него.. имали ли сте подобни случеи...