- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел,закъснение на цикъл, противозачатъчни
Здравейте!Не знам дали напразно се притеснявам.С приятеля ми преди 3 седмици правихме секс без презерватив няколко пъти,но той не свършваше в мен.Преди време бях започнала да пия Логест (противозачатъчни),но ми ставаше лошо от тях и ги спрях.Точно преди да правим секс (преди тези 3 седмици) започнах отново да ги пия.Уплашиха ме едни приятели,че има голяма възможност да забременея когато се прекратява по този начин полов контакт и решихме да пия Ескапел.Пих го 4часа (може би по-малко) след като правихме секс и продължих да си пия редовните противозачатъчни.Дойде денят ,в който трябва да ми дойде (винаги ми подранява),но така и не ми дойде.Взех си тест за бременност и си го направих.Беше отрицателен.Внимателно си сметнах дните след правенето на секс и бяха минали 2 седмици както пише на листовката.Минаха 4 дена и пак не ми дойде.Пак си направих тест-отново отрицателен.Днес е 2ри ден след като си направих 2рия тест имам болки в долната част на корема(яйчниците предполагам). Обикновено имам много болезнен цикъл и в момента ме боли така все едно ще ми идва. Искам да попитам по-опитните: дали имам повод за притеснение? Моля от сериозни и обективни мнения!ПС: На 17г.(почти 1
съм и не съм много опитна.