.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Дали е заинтересуван от мен ?

Здравейте,аз съм 8-ми клас ,а въпросното е 12-ти клас.Учим в едно училище,но в различни полюси на сградата.Познаваме се ,защото караме физическо заедно. Той не е някакъв ,,курвар" с извинение ,което е много добре и по принцип,за да обръща малко повече внимание на някое момиче,доста му е харесало.Днес имахме заедно час и буквално през цялото време ме гледаше,а и на няколко пъти ми се усмихна,заради което буквално щях да припадна,доста пъти мина покрай мен... Та въпроса ми е според вас той дали има някакъв интерес? И дайте някакъв съвет,ако може...Какво например мога да направя,за да му загатна по някакъв начин,че го харесвам?Или според вас би ли излязло нещо,защото той все пак е цели 4 години по-голям от мен...И евентуално,какво мога да направя,за да стане нещо между нас?
    lkkd

Мега фен Аватара на Баща Ти
    А може и 5 години да е по-голям :O

По-добре не се занимавай.

foreveralone89
    Guest
    Разликата в мисленето ви е голяма.. нищо няма да стане

foreveralone89
    Guest
    но пък като се замисла 4 години са нищо! http://www.teenproblem.net/forum/sho...-съвет-(

4 години може да не са нищо, но зависи те самите по на колко са. Ако тя е на 20, а той на 24, става, но тя е 8ми клас, той 12ти, догодина тя ще е 9ти, той в университета. Дори да те харесва, не мисля че нещо ще излезе от цялата тази работа.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Проблемът не е в годините ви, а в подхода ви. И двамата се гледате, а пък не реагирате. Някой трябва да започне разговорът и защо това да не си ти?

Добре нямам нищо против аз да започна разговор,но какво да му кажа освен "здрасти"
    lkkd

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от dani4kata Виж мнението
    Добре нямам нищо против аз да започна разговор,но какво да му кажа освен "здрасти"
    "Как си?"

Намери някаква тема за да го заговориш. В салона може да е свързано с това което играете, в часа това което учите, в междучасието за това къде се събирате .. просто влез в словесен контакт с него и от там вече е лесно.

Мега фен Аватара на strawberry88
    По-добре си харесай някой на твоята възраст или поне близо до твоята. :д

Ами то ,ако ставаше толкова лесно...отдавна щях да съм си харесала друга....Но той е просто уникален,забавен е,умен е,тренира волейбол и направо ми е грабнал акъла...Просто искам да му се харесам по някакъв начин,но не знам какъв...
    lkkd

хаха .. годините вече не са проблем .. пиши му във фейсбук ама внимавай все пак защото някой път момчетата искат само едно нещо от нас иначе щом те гледа и ти се усмихва според мен определено има интерес към теб УСПЕХ!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен няма интерес към тебе ако имаше щеше да те заговори

Не съм съгласна с GerrieN... точно ако действаш по фейсбук, има още по-голям шанс да те има за прекалено малка. Много повече ще го впечатлиш, ако разговаряте на живо ( стига да не си маалко повечко притеснителна от нормалното и да си мънкаш под носа или пък да почнеш да заекваш, да се изчервяваш и тн. ) Успех и пиши като се случи нещо.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    В днешно време точно пък 12-токласниците си хващат момичета 8/9 клас. Та самите те са още "момченца". Престанете с тази разлика в годините.

По темата: Казваш, че ти се е усмихнал на няколко пъти, че те е гледал.. ти реагира ли? Ако не, следващият път, когато ти се усмихне, усмихни му се и ти. Заедно карате час по физическо, не е като да е математика. Може да се закачиш с него, да го бутнеш или нещо от сорта. Другото, което правим в наше време - контактувай с него във фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си