- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да имам братче или сестриче!!!
... Какво да правя?
яме днес е свети валентин.. нищо не се знае
По този въпрос можеш да се обърнеш към родителите ти.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Нищо не можеш да направиш ти, това си е тяхна работа. Може би нямат възможност да гледат още едно дете.
Причини много. Финансова възможност, родови възгледи. Може да са страри за бебе
На колко си?
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
майко хаххахаха майка ми е на 37 и не искам трето братче или сестричка..защото е стара ЗА ТОВА. Не е стара за друго, но на тези годити те първа да ражда, айде не
Нали се сещате, че малко жени могат безпроблемно да имат деца на тия години...да не говорим как 60 годишна двойка ще съжителства с дете, навлизащо в пубертета...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Момче ли си? Ако да, потърси има бая мат'рял в нета за това какво и как да правиш.![]()
А бе, с тия 12 и половина яко се издаде, че тролиш, според мен.
Ама на 37 направо е за изхвърляне майка ти, как ще ражда деца, то деца се раждат само от 15 до 25, ако изтървете тоя период повече няма да може да имате деца, сори... Нагледах се на малоумни изказвания в тая тема, природата решава до кога една жена може да има деца и тая възраст е мнооооого над 37г. Че аз брат имам почти на тая възраст оле боже, стара била.