.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от autumn_eyes Виж мнението
    Поговорете за осиновяване или за приемна грижа.
    ахахаха, представям си как чавето на 12 (и половина) отива и вика "мамо, айде да ми осиновите братче" и майката сяда и ПОГОВАРЯТ по темата

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ама на 37 направо е за изхвърляне майка ти, как ще ражда деца, то деца се раждат само от 15 до 25, ако изтървете тоя период повече няма да може да имате деца, сори... Нагледах се на малоумни изказвания в тая тема, природата решава до кога една жена може да има деца и тая възраст е мнооооого над 37г. Че аз брат имам почти на тая възраст оле боже, стара била.
    Да, и има едни хора, които се заминават с природата във всеки един неин аспект. В случая лекари, гинеколози и акушери. И тези хора казват и доказват, че рисковете след 35 за плодът и майката, дори чисто статистически са по-големи.
    Брат ти, за да е на 37 майка ти трябва да го е родила младичка, не виждам каква е връзката...
    Виж за жените в напреднала репродуктивна възраст и ин витрото и ми кажи това част от природата ли е?
    Виж статистиката за физически и психически малформации при децата родени от жени над 35 и ми кажи това ли е природата, която така яростно защитаваш? Харесва ли ти това?

Приемната грижа е приемлив вариант,за жена,която не е сигурна дали желае да мине през 9те месеца на хормонален дисбаланс
    I have a dream

Мега фен Аватара на tori
    Напукай презервативите на ваще с игла.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Напукай презервативите на ваще с игла.
    Ах ти колко си долна маймунке мръснаа!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ах ти колко си долна маймунке мръснаа!
    Ъ, тва пък защо? В лябовта и на война всичко е разрешено.

Ekaterina99
    Guest
    Пожелаваш си на щъркела едно бебе и готово..
    Това не е твой избор. Родителите ти трябва да са осигурени финансово и да имат нужното време и старание за отглеждане на дете. Нищо не можеш да направиш,освен да дадеш идея,пък после каквото стане,стане.

Това зависи от родителите ти. Ако те не искат, няма да имаш. И аз искам, ама те не искат.

Повече от фен Аватара на pavche6
    Не знам дали искат или не искат, просто като повдигна темата чувам:
    -Офф, ти отново ли почна?! Остави на Съдбата! Не се меси, не зависи от мен!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от pavche6 Виж мнението
    Не знам дали искат или не искат, просто като повдигна темата чувам:
    -Офф, ти отново ли почна?! Остави на Съдбата! Не се меси, не зависи от мен!
    Нда, изглежда имат огромно желание...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Няма да имаш нито едно от двете, освен ако не се случи случка.
    Явно вашите не искат още едно дете. Или поне не сега.
    То си е и тяхна работа, наистина не им се меси, явно не им харесва и на тях.
    *сън*

Вика ми, че иска, но не било нейна работа

Не мисля, че майка ти иска 9 месеца да се мъчи *отново* и още цял живот да издържа *заедно с баща ти* още едно дете, само защото ти искаш брат/сестра.
    Остави темата просто. Личи си, че им е досадно, когато я почнеш.
    Не става само с искане.

Мега фен Аватара на skatew
    можеш да пробваш да осемениш вашите изкуствено, принципа би бил същия като при кравите
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Не мисля, че вашите ще се навият на още едно дете, защото на теб ти се приискала брат/сестра. Ако пък се съгласят значи глезотиите са ти в повече.

И защо ти е брат или сестра? Като се роди няма да можеш да спиш, родителите няма да ти обръщат внимание, ще забравят изцяло за теб. Ще се сещат само, когато искат да ти го натресат. Ще пикае и сере... Като порасне ще трябва да си делиш стая, храна и ако щеш и дрехи с него. Ще ти трови нервите, ще се дразни с теб. Много си си добре сам/а.
    След години вече като сте големи хора и родителите ти починат, ще се сбиете за наследството. И не казвай „Не“, защото в 99,9% от случаите точно това става.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Evjenq Виж мнението
    И защо ти е брат или сестра? Като се роди няма да можеш да спиш, родителите няма да ти обръщат внимание, ще забравят изцяло за теб. Ще се сещат само, когато искат да ти го натресат. Ще пикае и сере... Като порасне ще трябва да си делиш стая, храна и ако щеш и дрехи с него. Ще ти трови нервите, ще се дразни с теб. Много си си добре сам/а.
    След години вече като сте големи хора и родителите ти починат, ще се сбиете за наследството. И не казвай „Не“, защото в 99,9% от случаите точно това става.
    Това беше най-тъпото мнение, което съм чувала някога.

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Това беше най-тъпото мнение, което съм чувала някога.
    Да, да, тъпо било. Затова вече 3-ти път виждам родни братя или брат и сестра как ще се хванат за гушите кой да вземе повече от наследството.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Тези родни братя и сестри си представям колко добре са били възпитани от покойните си родители. И колко материални са били. То е много индивидуално, де, и не казвам, че няма такива случаи, но си зависи до голяма степен и семейството, в което си отраснал. Щом си ставала свидетел на това не искам да си представям в каква среда живееш.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Пък и аз не говоря само за това. Говоря и за спането, яденето, дрехите, ла%ната и другите неща. Някои неща са до време, а други са съвсем нормални - да делиш стая с някой, дрехи, храна.. или искаш да ми кажеш, че като станеш студентка няма да делиш стая, храна, че и дрехи понякога? Или като се омъжиш ще си разделите хладилника с мъжа ти, едната част на теб, другата на него, различни спални и т.н.? Супер елементарно мислене е това. Да не говорим братът или сестрата каква подкрепа могат да са ти. Винаги можеш да се обърнеш към тях за помощ, никога няма да останеш сама. Те са ти кръв. А твоето мнение е тъпо, да. Това, че ти си ставала свидетел не значи, че навсякъде е така.

Повече от фен Аватара на thelover3
    А всъщност замислял ли си се защо искаш да имаш брат или сестра ? Може би искаш да имаш някой много близък човек повече от най-добър приятел/ка? И ако сега вашите ти родят дете, ще имате 13 години разлика , тоест изобщо няма да сте на 1 вълна. Ти ще завършиш, ще станеш студент, а то те първа ще тръгва на даскало. Имаш ли приятели, които са ти като брат/сестра? Може би искаш да имаш повече близки хора в живота? Замисли се дали искаш да е осиновено колкото тебе горе-долу или сега да се роди?

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Голяма грешка, пич..
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Не е грешка!
    знам, че темата е стара, но преди време щях да пиша, а забравих...

хич не е
    със сестра ми сигурно всеки ден се караме за щяло и нещяло и може би нямаме никакви общи интереси
    но се е случвало да плача неспирно, докато е навън, да и се обадя и да и кажа, че имам нужда от нея, а тя да дотича запъхтяна
    докато бях на общежитие се е случвало да си замина, докато тя спи и на входната врата да се сетя, че не съм и казала чао... връщала съм се за да я гушна и нацелувам
    а като ме нарече "како", така ме размеква, че е трудно да и се откаже :д
    Последно редактирано от galaxy29 : 04-27-2014 на 00:23

и аз бих искала да имам сестра или брат възможно най - бързо, какво да правя, поговорих вкъщи по темата, и те ми казаха, че винаги са искали да имат две деца, не знам...какво да правя

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Е кво да правиш, то да не зависи от теб? (освен ако не искаш освен братче да ти е и син/дъщеря... просто се сетих една простотия )
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си