- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Samsung android smartphone
Здравейте,имам проблем с андроид.Еб*л съм тоя лайнян андроид ама за пореден път ме изнерви.Цъкнах нещо си там от настройки да чете за незрящи или с намалено зрение и сега не иска да се изключи.Умния телефон е самсунг галакси експресс и8730.Цъкам на настройки с 300 зора и не ми дава да скролна надолу да изключа тая малоумна опция, която не чете всичко ами каквото си реши :/ .Д*ба тая тъпа марка самсунг.Помагайте.Благодар я ви.
В 95% от случаите, в които потребители се оплакват от даден вид технология, то е защото те са некомпетентни и необучени в боравенето им с тях.
Оправих се, фабрични настройки с един код.
Помагайте, горе до батерията и до сигнала се появи иконка като око с 3 чертички като едната чертичка от ляво първата е по-дълга от другите 2.Някой да не ме следи?? Знам ли
? Проверих не съм цъкал нещо необичайно за да се появи тая иконка.Помагайте .Благодаря ви.
бате, тва ми прилича на окото на илюминатите, следят те със сигурност :X
Тва беше като войната между нокия и самсунг при тухлите срещу капачетата.. Сега е хтс или самсунг или пък айфон срещу самсунг.. Горд ползвател на iOS тук..
Самоцитирах се единствено иронично до ОП-то, щото изпитва явни затруднения със самсОнга
Като не е направен като хората как няма да изпитвам.С windows phone7 нямах нито едно затруднение.Отделно не ми дава да видя точно спам проверка , дето се въвеждат някви думи-уж е смарт телефон.Бах тоя смарт телефон.Отделно клиповете ми ги зарежда сумати време, по някой път не иска да ги зареди с wi-fi.
Последно редактирано от koko95 : 02-15-2014 на 21:28
Гармин си остават най-добрите.На симбиан нокиа е52 съм ги пробвал и останах очарован.Ама май няма гармин за андроид????
Да не правя нова тема моля ви кажете ми бърз gps ,който да съдържа подробна карта на България 2014. Също така да зарежда бързо и в Гърция.С нокия ц5-03(нокиа гпс без гпс-а и глонас) не можа да намери спътник изобщо, също така на самсунг галакси С също не можа да намери спътник(със sygic май).Телефона ми е с гпс/глонасс галакси експресс.Благодаря ви!
Брат, кажи ми как може да си толкова неинфоримиран винаги?!?! Като търсиш нещо го търсиш както трябва, докрай!
www.androidbg.com/forum/forum33-gps.html
ето ти Garmin:
http://www.androidbg.com/forum/topic...roid-v149.html
скапан ти е браузърът
така е като не искаш хрома да ти дърпа 3GB RAM![]()
Извинявайте, г-н Нормален. Мозилата за нищо не става. Ако може някой да отвори тия линкове, за да се убедиш, че проблемът е в теб.
www.androidbg.com/forum/forum33-gps.html
http://www.androidbg.com/forum/topic...roid-v149.html