.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Дали да му кажа?...

Здравейте! Има едно момче, в което съм влюбена. Бяхме добри приятели, но се отдалечихме, защото стана приятел с момичетата, които не харесвам. Реших, че вече няма шанс и се държах хладно с него. Той също се държеше така(предполагам заради моето поведение). И така седяхме известно време скарани. Реших, че мога да го преодолея и какво ли не пробвах, но не се получава, все още съм влюбена и много искам да е както преди. Разбрах наскоро, че е имал гадже и са скъсали. Също така е разбрал от някой че го харесвам (всъщност са му казали само "Някой те харесва") и той много иска да разбере кое е това момиче. Мноого искам да му кажа, че го харесвам, за да разбера дали има шанс. Ако няма, поне да спра да се мъча и да продължа напред, но не знам дали това е правилния момент. Моля ви, помогнете ми, защото просто се побърквам от мисли за него!

Супер фен Аватара на Anonys
    Зарибявайте се. Иначе ще те стъпче.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    но не знам дали това е правилния момент.
    Не бе , след 10 години му кажи че тайно си го харесвала и може да стане чудо ....

Мега фен Аватара на RapExotic
    А защо трябва да му казваш? Покажи му го.

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Не бе , след 10 години му кажи че тайно си го харесвала и може да стане чудо ....
    Имах предвид, че наскоро скъса с гаджето си и заради това не съм сигурна...Ако ме харесва, предполагам няма да му е до връзки сега.
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    А защо трябва да му казваш? Покажи му го.
    Опитвала съм се, но просто той е толкова заспал, че изобщо не разбира. На него трябва да му се каже, иначе скоро няма да разбере

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ох теб вече целият форум те научи на изуст. Просто пиши в една тема, толкова ли е трудно? Всичките ти теми са само за един и същ, просто пиши там, всички те знаем вече, не е нужно с 100 нови теми.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Ох теб вече целият форум те научи на изуст. Просто пиши в една тема, толкова ли е трудно? Всичките ти теми са само за един и същ, просто пиши там, всички те знаем вече, не е нужно с 100 нови теми.
    Ако го напиша в стара тема, няма никой да го види, защото е много назад, следователно няма да има мнения

Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    Ако го напиша в стара тема, няма никой да го види, защото е много назад, следователно няма да има мнения

да, те тези теми колкото и да пишеш в тях, ако веднъж са попаднали на по-задна страница, никога няма да помръднат....
    И не знам какви ,мнения освен "покажи му/кажи му преди да се станало късно" очакваш да видиш

Поисках да говоря с него, но той каза, че съм го обиждала (понеже му бях ядосана, че е на страната на момичетата, които не харесвам) и не иска да говори с мен и да спра да го тормозя. Обясних му, че съм искала да се извиня и че съжалявам, не съм мислила това, което съм казала, но тричките момичета са ме ядосали. А той каза, че бил готов на всичко за тях и че са му най-добрите приятелки и че щял да бъде завинаги на тяхна страна. Направо гледах с отворена уста от възмущение. Аз го питах дали се е замислял, че 3-ма срещу един не е честно и дали постъпват правилно. Той пък отговори, че са ме обиждали с причина и че това, което са казвали за мен са факти (сами се сетете какви глупости са му наговорили), но аз му обясних, че съм искала да предпазя едната и така се скарахме. Крайния ми извод: пълен боклук, с който не си заслужава да се занимаваш...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Трябва да сте шести клас...

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Шести ще им е много..

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами то като гледам и в тая тема не е много писано...
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на baby_baby
    Кажи му нищо не губиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си