.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    pesho2
    Guest

Проблем. Моля само запознати да отговорят.

Здравейте. Правихме секс с приятелката ми, не съм свършвал в нея но имахме подозрения, че има предеякулационна течност и тя взе ескапел 4-5 часа след акта . Но 4 дни по късно правихме пак секс, но се скъса презерватива. Не съм свършвал но има вероятност да е имало някаква сперма (предеякулацинна течност оново) в него. Въпроса ми е трябва ли пак да пие или още има действие от предното ?Цикъла и още не е започвал, но той трябва да дойде другата седмица.
    Последно редактирано от pesho2 : 02-18-2014 на 14:25

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ескапела не са бонбонки, не се приема ей така. Не трябва да се пият повече от 2 хапчета годишно, т.е. минимум 6 месеца трябва да са минали преди предходното и то, само ако наистина се налага.
    Щом не си свършвал, шанса да е станало нещо е нищожен.
    Хубаво щеше да бъде, ако приятелката ти си беше изчислила овулацията предния път и ако е била в рискови дни, тогава да пие. Сега след като е пила хапче вече може цикъла и да се размести и и да иска да не може да си определи кога ѝ е овулацията.

pesho2
    Guest
    Ясно, няма да пие хапчета и такива неща повече. Да се надяваме да не е станало нищо.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма и нищо

Супер фен Аватара на djipsito
    Нито първия път е имало нещо, нито сега... За да не се филмирате повече, безсексието е най-сигурния начин да не забременява. Как може да сте толкова зле ?!?!?!
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Братле нали осъзнаваш колко си сгафил? И при мене се случи нещо подобно и си мислех, че нищо няма да има ама на, сега приятелката ми е в 6-тия месец. Така че добре дошъл в клуба на младите татковци

Добре де, какво трябва да значи "не съм свършвал в нея, но имахме подозрения, че има предеякулационна течност" ? Винаги, когато се прави секс без презерватив има риск. Но не може на базата на някакво си едва ли не предчувствие от ваша страна, момичето да се трови с нещо толкова силно, че и след пет дни пак да иска. Оставете нещата така, нищо й няма ( само че не се стряскайте ако има закъснение на цикъла, главоболие или гадене - това са все странични ефекти на Ескапел )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си