.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Jenniferrr
    Guest

Закъснял цикъл

Здравейте,
    На нова година спах с приятеля ми. Не ми беше за пръв път, но след като трябваше да ми идва закъсня с 3 дена и всичко беше нормално. На другия месец обаче ми закъсня с 10 дни. Сега отново ми дойде, но ми тече по-слабо от обикновено. Дали е възможно да имам цветна бременност ? Благодаря предварително

Едва ли някой от нас може да види какво става в теб, има си гинеколози за тая работа. И все пак мисля,че е от рязката смяна на температурите напоследък, а не си бременна.

Тестът от най-близката аптека ще ти каже най-точно и за най-кратко време. По 3-4 лева са...
    Минали са три месеца, вече щеше да имаш някакви симптоми.

Цитирай Първоначално написано от bloodsugarsexmagik Виж мнението
    има си гинеколози за тая работа
    И най-добрият гинеколог няма да може да даде отговор на въпрос зададен по подобен начин и с подобна информация...

Jenniferrr
    Guest
    Каква повече информация ви дам ?? Аз не живея в България в момента също

Цитирай Първоначално написано от Jenniferrr Виж мнението
    Каква повече информация ви дам ?? Аз не живея в България в момента също
    Тогава си отиваш и си купуваш тест, не виждам как очакваш някой от форума да ти каже със сигурност бременна ли си или не.

Jenniferrr
    Guest
    Не искам такива злобни коментари, просто питах. Търсех успокоение, като не знаеш не пиши просто, не искам точно мнение

И като не живееш в България няма тестове за бременност? Или са по 1000 евро?

Ми, съмняваш се, че си бременна в трети месец...Вече би трябвало да си имала известни симптоми, а други от тях да са останали. Гадене, повръщане, зацепване, чувствителни гърди, пигментация на зърната, промяна в гениталиите, често уриниране, отвращаване от някои миризми, необяснимо влечение към други, същото и при храните, главоболие, необяснимо течащ/кървящ нос, емоционални промени, необяснима умора и т.н., то са субективни симптомите, но едва ли няма да имаш нито един...

Дори не даваш информация рисков ли е бил половият акт или просто си решила, че е възможно да е станало нещо...

Колко трябва да си необразована, че да не знаеш коя информация е важна и коя не е говорейки за възможна бременност?
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 02-19-2014 на 17:16

Jenniferrr
    Guest
    Ами като цяло не е свършил в мен, сега ще започнете да ме плюете. Но имам известни притеснения все пак.

Като на приятел ти го казвам - каквото и да те спира го преодолей и си вземи един тест. Не ти знам положението или какво ще предприемеш, ако евентуално си бременна, но колкото по-рано знаеш, толкова повече време имаш да се подготвиш, каквото и да си решила...
    Със сигурност е страшно за теб, но не можеш да чакаш да родиш, за да разбереш дали си била бременна...
    Аз си мисля, че щом не говориш за симптоми резултатът ще е отрицателен, но разбери мен и всички във форума, не можем да си играем на тото с един човешки живот - в случаят, твоят. С това и приключва темата, за радост и съжаление.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Направи си тест, цветната бременност е рядкост, но пък аз така съм се появила на бял свят. Щом не е свършвал в теб(но доколкото разбирам правите секс без презерватив), шансът да си забременяла е мнооого малък, но все пак го има.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна

Голям фен Аватара на Dusty
    Купи си тест ??

Супер фен Аватара на djipsito
    Цветната бременност не е чак толкова често срещано явление, че да си измисляте допълнително стресиращи ситуации.
    Не си бременна, цикъла ти идва, но закъснява!! Аз бих се притеснявала за това, а не дали съм бременна.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Минали са три месеца, вече щеше да имаш някакви симптоми.
    Кога минаха?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си