- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснял цикъл
Здравейте,
На нова година спах с приятеля ми. Не ми беше за пръв път, но след като трябваше да ми идва закъсня с 3 дена и всичко беше нормално. На другия месец обаче ми закъсня с 10 дни. Сега отново ми дойде, но ми тече по-слабо от обикновено. Дали е възможно да имам цветна бременност ? Благодаря предварително![]()
Едва ли някой от нас може да види какво става в теб, има си гинеколози за тая работа. И все пак мисля,че е от рязката смяна на температурите напоследък, а не си бременна.
Тестът от най-близката аптека ще ти каже най-точно и за най-кратко време. По 3-4 лева са...
Минали са три месеца, вече щеше да имаш някакви симптоми.
Каква повече информация ви дам ?? Аз не живея в България в момента също
Не искам такива злобни коментари, просто питах. Търсех успокоение, като не знаеш не пиши просто, не искам точно мнение![]()
И като не живееш в България няма тестове за бременност? Или са по 1000 евро?
Ми, съмняваш се, че си бременна в трети месец...Вече би трябвало да си имала известни симптоми, а други от тях да са останали. Гадене, повръщане, зацепване, чувствителни гърди, пигментация на зърната, промяна в гениталиите, често уриниране, отвращаване от някои миризми, необяснимо влечение към други, същото и при храните, главоболие, необяснимо течащ/кървящ нос, емоционални промени, необяснима умора и т.н., то са субективни симптомите, но едва ли няма да имаш нито един...
Дори не даваш информация рисков ли е бил половият акт или просто си решила, че е възможно да е станало нещо...
Колко трябва да си необразована, че да не знаеш коя информация е важна и коя не е говорейки за възможна бременност?
Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 02-19-2014 на 17:16
Ами като цяло не е свършил в мен, сега ще започнете да ме плюете. Но имам известни притеснения все пак.
Като на приятел ти го казвам - каквото и да те спира го преодолей и си вземи един тест. Не ти знам положението или какво ще предприемеш, ако евентуално си бременна, но колкото по-рано знаеш, толкова повече време имаш да се подготвиш, каквото и да си решила...
Със сигурност е страшно за теб, но не можеш да чакаш да родиш, за да разбереш дали си била бременна...
Аз си мисля, че щом не говориш за симптоми резултатът ще е отрицателен, но разбери мен и всички във форума, не можем да си играем на тото с един човешки живот - в случаят, твоят. С това и приключва темата, за радост и съжаление.![]()
Направи си тест, цветната бременност е рядкост, но пък аз така съм се появила на бял свят. Щом не е свършвал в теб(но доколкото разбирам правите секс без презерватив), шансът да си забременяла е мнооого малък, но все пак го има.
Цветната бременност не е чак толкова често срещано явление, че да си измисляте допълнително стресиращи ситуации.
Не си бременна, цикъла ти идва, но закъснява!! Аз бих се притеснявала за това, а не дали съм бременна.
Първоначално написано от antifashionshit