.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дали има интерес?

Запознах се с едно момиче от училището ми наскоро,което е от горния клас.. Страшно красива е и е интелигентна, съдейки по начина, по който разсъждава.. Писали сме си, гушка ме като ме види по коридорите, мислех, че ми подмята по някой намек,но за сега особен напредък няма.. обикновено ми пише за да играем LoL заедно и главно за това и си говорим, въпреки че имаме още сума ти общи интереси, но разговорите ни не траят много дълго време,за съжаление.. все излиза някъде навън или се занимава със странични неща..чудя се дали това,че съм по-малък ми изпарява шансовете ..да я поканя ли на среща?

Супер фен Аватара на paradosou
    Излезте. Геймърската тема може да 'повлече' хиляди други...
    За протокола /въпреки че не познавам момичето/ - мой съученик ходи с година по-голямо момиче и връзката им е приказка, малко други са като тях : ).

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Явно те ползва да цъкате заедно.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от p07trebi73l Виж мнението
    чудя се дали това,че съм по-малък ми изпарява шансовете ..да я поканя ли на среща?
    Зависи в коя възраст сте. Покани я.

Според меен няма да я бъде тая....Момичетата не си падаме по по-малки момчета....Можем да бъдем приятели с тях,но нищо повече....а дори и да стане нещо,бързо ще свърши и няма да е истинско харесай си момиче на твоите години....
    lkkd

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Глупости на търкалета....

Пич, ти ако се държиш като путка с нея, няма да има шанс, независимо от възрастта ти. Следващия път, като те пита да цъкате й казваш "Времето е яко, вместо да играем, айде да те водя на кафе, утре в едиколкоси часа".

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно няма кой да играе с нея и за тва ти е писала покани я да излезете и ще видиш дали има интерес

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Играта не беше ли WoW? Или вие друга игра играете? Според мен си твърде малък за нея и тя е напълно наясно с факта. Играйте си, ама не храни надежди.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Играта не беше ли WoW? .
    Има и WoW, има и LoL. Различни са.

Иначе по темата, покани я да излезете, нищо не губиш.

Покани я да roam-нете заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си