- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали има интерес?
Запознах се с едно момиче от училището ми наскоро,което е от горния клас.. Страшно красива е и е интелигентна, съдейки по начина, по който разсъждава.. Писали сме си, гушка ме като ме види по коридорите, мислех, че ми подмята по някой намек,но за сега особен напредък няма.. обикновено ми пише за да играем LoL заедно и главно за това и си говорим, въпреки че имаме още сума ти общи интереси, но разговорите ни не траят много дълго време,за съжаление.. все излиза някъде навън или се занимава със странични неща..чудя се дали това,че съм по-малък ми изпарява шансовете ..да я поканя ли на среща?
Излезте. Геймърската тема може да 'повлече' хиляди други...
За протокола /въпреки че не познавам момичето/ - мой съученик ходи с година по-голямо момиче и връзката им е приказка, малко други са като тях : ).
Явно те ползва да цъкате заедно.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Според меен няма да я бъде тая....Момичетата не си падаме по по-малки момчета....Можем да бъдем приятели с тях,но нищо повече....а дори и да стане нещо,бързо ще свърши и няма да е истинскохаресай си момиче на твоите години....
lkkd
Глупости на търкалета....
Пич, ти ако се държиш като путка с нея, няма да има шанс, независимо от възрастта ти. Следващия път, като те пита да цъкате й казваш "Времето е яко, вместо да играем, айде да те водя на кафе, утре в едиколкоси часа".
Явно няма кой да играе с нея и за тва ти е писала покани я да излезете и ще видиш дали има интерес
Играта не беше ли WoW? Или вие друга игра играете? Според мен си твърде малък за нея и тя е напълно наясно с факта. Играйте си, ама не храни надежди.