Здравейте,
На 23 години съм и от известно време имам нов приятел. Той беше девствен преди да спи с мен. Въпросът е следния-аз съм доста сексуална и ми се иска да правим секс поне по 2 пъти на ден. Той като цяло рядко е инициативен, тръгва да прави секс с мен само в леглото, а на мен ми се иска и в друга ситуация да ми покаже, че ме иска. Като цяло не виждам голям проблем, но при предната ми връзка приятеля ми все си искаше секс и ме натискаше при всеки удобен случай и някак си и на мен сега ми се иска да правим по 2 пъти на ден секс. Той казва, че няма необходимост от повече секс/максимум веднъж на ден/. Знам,че всички са различни, но се чудя какво да правя. Казвала съм му,че искам някой път да ми се ''нахвърли'', но това го видях само 1-2 пъти и то докато сме в леглото. Като му говоря за това имам чувството,че го притискам. Иначе е много мил, разбран и внимателен. ...А всеки път аз да си искам секс от него някак си не ме кефи. Дали не го възбуждам достатъчно или има недоразвита сексуалност или примерно счита, че колкото го правим е окей? По 30 минути на ден или през ден за начало на връзка се чудя...с другите ми гаджета не сме се пускали в началото на връзката си. Мерси,че ме изчетохте и ако има някой със съвет, да пише.