- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аифон Реплика
Уникално красив е Mac Book Air, но нямам пари
На 5-цата май му смениха целия жак и така нито един аксесоар не става. Отначало бяха пропищели, но си накупиха един тон нови и не си го слагат на сърце.
Аз пак не мога да разбера зашто да не може да си купиш телефона.Аз поисках от тати пари отидох в виваком и си взех нокията.Личната карта не ми я искъха.Та вземи си нокия с windows аз сам имала и iphone и андроид но с уйндос е супер.няма лаг няма гадории и ся като доиде новата версия ште е оште по добър.
Напротив, имам възможност да си купувам продуктите на епъл, просто имам глава на раменете и никога не давам пари на вятъра. Имаше една много стара приказка "Buy Mac or buy equal pc and car" само като се сетя за 3000-5000 какъв компютър мога да сглобя и шанса да си купя продукт на епъл отива в отрицателна посока. Има полза и от маковете в някой сфери на работа разбира се, но като цяло за мен не си заслужават парите. Нека ги купуват епъл феновете за статус, защото 80% от хората купуващи iphone са хора които искат да блеснат в обкръжението си, защото видиш ли като имаш епъл в класа / групата значи си някакъв голям баровец. Просто за това което предлага 5S например никога няма да дам 1500лв, просто не си заслужава. А и устройство чиято производствена цена не надхвърля 150$ да ми идва на 1000, айде малко. Самсунг направиха същата грешка с S5, подиграха се с феновете, ще видим дали ще си оправят грешката през втората половина на годината.
Продуктите на Епъл просто не са за хора, при които цената е фактор. Говоря за лаптопите и аймаковете. По-голямата част от собствениците на такива компютри са си ги купили за работа и те си избиват парите от инвестицията за нула време, тях т'ва, че струва 3 бона не ги бърка. Защо не видях някой продуцент в студиото си да има различно от Мак ? Всички DJ също са с Мак, ама тях не ги бърка дали е скъп, щото с 1 представление са си избили парите вече, както и апаратурата, щот плейърите и те струват майка си и баща си.
А що в Щатите двама от трима са с айфон ? Щото е 200 долара с договор, който така или иначе сключват. Само тук хората имат айфона за някакъв вид финансов статут. Хората са бедни и си броят стотинките, вие искате да харесват техника за по 2 средни работи заплати. Еми, няма как да стане.
П.П. В продавалник доста от хората, продаващи макбуци, бартеросват стария си макбук само за по-нов такъв. Що не съм видял една обява, дето да пише "бартер за ПЦ"...Това говори само за себе си.
П.П.2 И да не ме помислите за фейнбой на Епъл, искам да кажа, че съм имал топ модел андроид телефон и сега съм с айфон - нито мога да кажа лоша дума за андройда, нито за ios - просто айфона ми върши работа и не виждам смисъл да го сменям...
Последно редактирано от Mladenoff : 03-01-2014 на 01:49
Бе мен не ме кефи айфона.Уиндоус фона е по готин спорет мен.
Младенофф си го каза, ти просто не харесваш епъл,разбираемо е.Изненада ме само за самсунга, защо го наричаш подигравка? Единствено дизайна на тъчуиз не ми допада и това отзад, където кръвното ли ти мери, каква ли е глупост.Стига пак да не забива интерфейса не виждам какво лошо. Не очаквах да сменят пластмасата.
Аз сам 100% сигурна че хората дето си вземът аифони или други смартфони ги използват предимно за слушалки и за тапия феисбук
Бъркаш се, аз имам възможност да дам тия пари за епъл устройства, просто никога не бих го направил. Казах ти епъл имат най-малоумната политика в света. Докато третират потребителите си като овце за стригане, за мен не съществуват като възможна фирма за покупка на устройства. Истина е и че в България цените незнайно защо са безбожно надути, там вземаш телефон с договор за 300$, тук за 1000$ няма връзка просто. S5 е подигравка, защото хората очакваха много. Очакваха качествени материали, подобрения в редица области, а те представиха пластмасов S4 с 1-2 глезотии. Гърба на телефона е потресаващ, прилича на лепенка с тая перфорация. Силно се надявам, че втората половина на годината ще изкарат нова серия телефони които са изработени от алуминий. Силно се надявам с Iphone 6 Apple да поставят началото на използването на сапфир-кристал за дисплеите на флагманите, както sony в момента налага водо и прахо устойчивостта.
Ако искаш телефон с точното му предназначение говорене си купуваш телефон за 10лв и даже ще закачиш някоя и друга екстра. Отдавна предназначението на телефоните не е само да се говори по тях, ако си размърдаш мозъка ще установиш, че даже не им викат телефони а смартфони.