.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Смятам да си пробвам късмета с MacBook Air по-късно тази година, пък ще видим.
    Най-често срещаният модел тук, доста са доволни и няма никакви изгъзици с паднали клавиши и т.н.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Уникално красив е Mac Book Air, но нямам пари

На 5-цата май му смениха целия жак и така нито един аксесоар не става. Отначало бяха пропищели, но си накупиха един тон нови и не си го слагат на сърце.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз пак не мога да разбера зашто да не може да си купиш телефона.Аз поисках от тати пари отидох в виваком и си взех нокията.Личната карта не ми я искъха.Та вземи си нокия с windows аз сам имала и iphone и андроид но с уйндос е супер.няма лаг няма гадории и ся като доиде новата версия ште е оште по добър.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Хората имат пари, не като в българия. Мисля, че няма да сгрешиш с макбук air, май се водеше ултрабук, защото е супер лек и някакви такива, но само знам, че ако купиш някакъв лаптоп за същите пари той ще е по-хубав, такъв че макбука не е много мощен,но успява да подкарва нормалните неща без проблеми.
    П.п. Лал Йовков съм.
    Напротив, имам възможност да си купувам продуктите на епъл, просто имам глава на раменете и никога не давам пари на вятъра. Имаше една много стара приказка "Buy Mac or buy equal pc and car" само като се сетя за 3000-5000 какъв компютър мога да сглобя и шанса да си купя продукт на епъл отива в отрицателна посока. Има полза и от маковете в някой сфери на работа разбира се, но като цяло за мен не си заслужават парите. Нека ги купуват епъл феновете за статус, защото 80% от хората купуващи iphone са хора които искат да блеснат в обкръжението си, защото видиш ли като имаш епъл в класа / групата значи си някакъв голям баровец. Просто за това което предлага 5S например никога няма да дам 1500лв, просто не си заслужава. А и устройство чиято производствена цена не надхвърля 150$ да ми идва на 1000, айде малко. Самсунг направиха същата грешка с S5, подиграха се с феновете, ще видим дали ще си оправят грешката през втората половина на годината.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Продуктите на Епъл просто не са за хора, при които цената е фактор. Говоря за лаптопите и аймаковете. По-голямата част от собствениците на такива компютри са си ги купили за работа и те си избиват парите от инвестицията за нула време, тях т'ва, че струва 3 бона не ги бърка. Защо не видях някой продуцент в студиото си да има различно от Мак ? Всички DJ също са с Мак, ама тях не ги бърка дали е скъп, щото с 1 представление са си избили парите вече, както и апаратурата, щот плейърите и те струват майка си и баща си.

А що в Щатите двама от трима са с айфон ? Щото е 200 долара с договор, който така или иначе сключват. Само тук хората имат айфона за някакъв вид финансов статут. Хората са бедни и си броят стотинките, вие искате да харесват техника за по 2 средни работи заплати. Еми, няма как да стане.

П.П. В продавалник доста от хората, продаващи макбуци, бартеросват стария си макбук само за по-нов такъв. Що не съм видял една обява, дето да пише "бартер за ПЦ"...Това говори само за себе си.

П.П.2 И да не ме помислите за фейнбой на Епъл, искам да кажа, че съм имал топ модел андроид телефон и сега съм с айфон - нито мога да кажа лоша дума за андройда, нито за ios - просто айфона ми върши работа и не виждам смисъл да го сменям...
    Последно редактирано от Mladenoff : 03-01-2014 на 01:49

Бе мен не ме кефи айфона.Уиндоус фона е по готин спорет мен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Само тук хората имат айфона за някакъв вид финансов статут.
    Точно.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Напротив, имам възможност да си купувам продуктите на епъл, просто имам глава на раменете и никога не давам пари на вятъра. Имаше една много стара приказка "Buy Mac or buy equal pc and car" само като се сетя за 3000-5000 какъв компютър мога да сглобя и шанса да си купя продукт на епъл отива в отрицателна посока. Има полза и от маковете в някой сфери на работа разбира се, но като цяло за мен не си заслужават парите. Нека ги купуват епъл феновете за статус, защото 80% от хората купуващи iphone са хора които искат да блеснат в обкръжението си, защото видиш ли като имаш епъл в класа / групата значи си някакъв голям баровец. Просто за това което предлага 5S например никога няма да дам 1500лв, просто не си заслужава. А и устройство чиято производствена цена не надхвърля 150$ да ми идва на 1000, айде малко. Самсунг направиха същата грешка с S5, подиграха се с феновете, ще видим дали ще си оправят грешката през втората половина на годината.
    Младенофф си го каза, ти просто не харесваш епъл,разбираемо е.Изненада ме само за самсунга, защо го наричаш подигравка? Единствено дизайна на тъчуиз не ми допада и това отзад, където кръвното ли ти мери, каква ли е глупост.Стига пак да не забива интерфейса не виждам какво лошо. Не очаквах да сменят пластмасата.

Аз сам 100% сигурна че хората дето си вземът аифони или други смартфони ги използват предимно за слушалки и за тапия феисбук

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз сам 100% сигурна че хората дето си вземът аифони или други смартфони ги използват предимно за слушалки и за тапия феисбук
    хаха е ти за какво искаш да ги ползват? А и не е така, споко.
    п.п. научи се къде да пишеш а и къде ъ, даже и аутокорект има еб*си

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Младенофф си го каза, ти просто не харесваш епъл,разбираемо е.Изненада ме само за самсунга, защо го наричаш подигравка? Единствено дизайна на тъчуиз не ми допада и това отзад, където кръвното ли ти мери, каква ли е глупост.Стига пак да не забива интерфейса не виждам какво лошо. Не очаквах да сменят пластмасата.
    Бъркаш се, аз имам възможност да дам тия пари за епъл устройства, просто никога не бих го направил. Казах ти епъл имат най-малоумната политика в света. Докато третират потребителите си като овце за стригане, за мен не съществуват като възможна фирма за покупка на устройства. Истина е и че в България цените незнайно защо са безбожно надути, там вземаш телефон с договор за 300$, тук за 1000$ няма връзка просто. S5 е подигравка, защото хората очакваха много. Очакваха качествени материали, подобрения в редица области, а те представиха пластмасов S4 с 1-2 глезотии. Гърба на телефона е потресаващ, прилича на лепенка с тая перфорация. Силно се надявам, че втората половина на годината ще изкарат нова серия телефони които са изработени от алуминий. Силно се надявам с Iphone 6 Apple да поставят началото на използването на сапфир-кристал за дисплеите на флагманите, както sony в момента налага водо и прахо устойчивостта.

Цитирай Първоначално написано от Kamikazeto Виж мнението
    хаха е ти за какво искаш да ги ползват? А и не е така, споко.
    п.п. научи се къде да пишеш а и къде ъ, даже и аутокорект има еб*си
    Това не е точното предназначение на смартфона.Има офис маил такива неща

Ако искаш телефон с точното му предназначение говорене си купуваш телефон за 10лв и даже ще закачиш някоя и друга екстра. Отдавна предназначението на телефоните не е само да се говори по тях, ако си размърдаш мозъка ще установиш, че даже не им викат телефони а смартфони.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако искаш телефон с точното му предназначение говорене си купуваш телефон за 10лв и даже ще закачиш някоя и друга екстра. Отдавна предназначението на телефоните не е само да се говори по тях, ако си размърдаш мозъка ще установиш, че даже не им викат телефони а смартфони.
    А аз какво сам казала ?Точно това малко по горе се опитвах да обясня

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си