- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За секса с приятеля ми
Здравейте,
На 23 години съм и от известно време имам нов приятел. Той беше девствен преди да спи с мен. Въпросът е следния-аз съм доста сексуална и ми се иска да правим секс поне по 2 пъти на ден. Той като цяло рядко е инициативен, тръгва да прави секс с мен само в леглото, а на мен ми се иска и в друга ситуация да ми покаже, че ме иска. Като цяло не виждам голям проблем, но при предната ми връзка приятеля ми все си искаше секс и ме натискаше при всеки удобен случай и някак си и на мен сега ми се иска да правим по 2 пъти на ден секс. Той казва, че няма необходимост от повече секс/максимум веднъж на ден/. Знам,че всички са различни, но се чудя какво да правя. Казвала съм му,че искам някой път да ми се ''нахвърли'', но това го видях само 1-2 пъти и то докато сме в леглото. Като му говоря за това имам чувството,че го притискам. Иначе е много мил, разбран и внимателен. ...А всеки път аз да си искам секс от него някак си не ме кефи. Дали не го възбуждам достатъчно или има недоразвита сексуалност или примерно счита, че колкото го правим е окей? По 30 минути на ден или през ден за начало на връзка се чудя...с другите ми гаджета не сме се пускали в началото на връзката си. Мерси,че ме изчетохте и ако има някой със съвет, да пише.
И аз в началото на предишната ми връзка бях активната и постоянно исках секс, а той нищо не правеше, ама с времето всичко си дойде на мястото. Бъди търпелива, не се отказвай. Ако искаш поговори пак с него за това, ама гледай да не звучиш така, все едно го обвиняваш.
Мъжете са странни... Даже да им показваш, че умираш за тях, пак могат да имат филми в главата, че нещо не ги бива.
Първоначално написано от antifashionshit
Дразни го.
Бахти нимфите. Веднъж-дваж на ден е достатъчно и то не всеки ден. Секса не трябва да ти е цел, а може би способ за добра връзка. Вместо да натягаш това което ти искаш, може да пробваш да го изслушаш и ти да отстъпиш...
Какви нимфи, бе ?
За кво трябва да си въздържа желанието за секс като има с кой да го прави ?
То или мрънкосвате, че някои лежат и не мърдат, или че много секс искат. После жените сме нямали угодия... То да се случи веднъж, дваж, се преживява, ама......
Първоначално написано от antifashionshit
Хах, бахти иронията. Почти нимфоманка с девственик.
Аз не виждам проблем в ситуацията, ама ми звучи нереална история.
Само че си е точно истинска история. Исках да се обвържа с човек, на когото му пука за мен като за човек, а не поредния секс маниак. Само че таи като аз обожавам секса и имам голяма нужда от него, затова така се получава.
Явно нямате достатъчно дертове и водите прекалено лек живот,щом по 2 пъти на ден искаш секс и постоянно мислиш за това. Намери си някаква работа.. Свърши нещо ...
Ем ако няма да т'кова, зак'во ми е?
Rabotia, pisha diplomna rabota, grija se za vazrasten rodnina. Ne znam kolko mi e ''lek'' jivota.
Ще се оправи с времето вероятно. Всеки си има периоди на желание.
И да си губи времето с глупости да се ебат по 5 пъти на ден..
Че като е тръгнала да сe занимава с девствен сега ще си трае..
Последно редактирано от DownloadVirus : 02-15-2014 на 19:34
ахах, сексът е глупост. нормално е в началото на всяка връзка да искаш повече близост и чукане. абе вие мъжките започнахте да ставате много пасивни, жалко :/
А вие почнахте да ставате големи курви от преди да имате цикъл.
Жалко.
Ти.
И при мене е така. Просто аз го обожавам, а той-не. Същата история. Еми според мене няма кво да му кажеш, за да си го иска сам![]()
Живей си спокойно .. примирение
Обиди се 'щото се разпозна ,нали ?
о, да. със сигурност. само дет' не разбрах к'во точно е курва :/
Ей такава кат' теб,дето са чука с по 10тина на месец min.
Анална принцеса.