Здравейте, търсих друга такава тема, но не можах да открия, затова ще попитам тук Предии близо 2 години постоянно сменях козметичките си, защото все нещо не ми харесваше във формата на веждите, която ми правеха. Та, веднъж попаднах на една козметичка, която уж ми я бяха похвалили, но не стига че ми направи веждите прекъснати, ми и оттогава спряха да растат..
От година и нещо вече съм си при моята козметичка, ходя при нея за почистване на лицето и т.н, но не пипаме веждите, понеже са има-няма 20 косъма на кръст С нея си мислехме, че с времето ще пораснат, че просто растат по-бавно, ноо за 2 години няма никакъв резултат
Та, искам да ви питам за някакви продукти, с които евентуално да спомогна за растежа им. Опитвах с Тривитаминол и рициново масло, но и от двете нямаше ефект. Вчера четох за някакъв Пантогел, някой ако го е пробвал, нека изкаже мнение.
Откакто не ми растат веждите всеки ден си ги рисувам с молив, вече свикнах де, но се чувствам много некомфортно. Примерно когато вечер си лягаме с приятеля ми, аз трябва да внимавам как се въртя, за да не се изтрият някъде. Или пък на плажа... същата работа Ииии перманентния грим не е решение, така че не ми го предлагайте Не бих се окипазила така ;d
Ако някой може да ми помогне, да пише.. и естествено ако има момичета с подобен проблем, може да споделите :P