- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Т'ва София
Ебахти умрялото СЕЛО МАйна.Заклевам се,по голямо село от т'ва не съм виждал,имали претенции за столица.. Бе майка Ви тъпа да еба.Както и да е. Варна Тоун мадафакас.
tiho,che shte izpratq na wsichki,golite snimki koito mi prashtash
Седи си у Варна и да не ти е стъпил крака в София.
Вие колкото ни мразите, аз 100 пъти повече ви мразя.
Само дето на никой провинциален супермен не му се е разминало, ако не си пази мнението за себеподобните...
В София е скъпо, мишки!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
vsichko dalech ot moreto e provinciq,i gledai kato doidesh u varna,da kajesh,da te posreshtna,selqk.
da eba,kak mojete da jiweete na takowa Ubito mqsto i da se narechete "stolichani" ahxehahxehaxheh,mishki sreshtu mene cyrkat,kato me skivat,poznai kyde si byrkat..
София е града на всички които се страхуват от мен
стойте там мърши и треперете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
к'во цитираш рапЕри от Софията?!
малко ли ти е там Явката да ти пее МОЙЧЕ
Стойте си в прованса , никой не ви е канил в София !
Винаги ми е било любопитно защо само шопите така злобно се обиждат на подигравките към 'столицата'.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защото това е моят роден град и си го обичам... и няма да допусна разни малки неграмотни сополи от не знам си къде, да го плюят, ама много голяма част от тях налазват щутгарт и започват да тарикатеят, ама си намират майстора, де.
Защото става дума за елементарно уважение и защото в крайна сметка в София почти няма софиянци... и градът не е това, което аз помня, но въпреки това си го обичам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Т'ва ,че баба ти и дядо ти са отишли в София за да бачкат,за да може т и да се наречеш гражданин,не те прави такъв.
Май никога няма да ме разберете...
Не се имам за нещо повече от вас, просто не разбирате какво казвам.